Byt, 3+kk

Atraktivní, plně zrenovovaný, částečně zařízený byt ve 4. patře kompletně zrekonstruovaného nárožního bytového domu s výtahem, wellness studiem, honosnými společnými prostory a bohatě zdobenou fasádou. Dům, který byl postaven v roce 1901 v eklektickém stylu se secesními prvky dle návrhu architekta Horáka, stojí ve vyhledávané lokalitě na rozhraní Žižkova a Vinohrad, v těsném sousedství revitalizovaného parku Rajská zahrada a Riegrových sadů, s výbornou občanskou vybaveností v bezprostředním okolí a velmi rychlým spojením do centra. Stanice metra Jiřího z Poděbrad je v pěším dosahu, zastávky autobusů a tramvají jsou rovněž vzdáleny jen několik minut chůze.

Interiér nabízí obývací pokoj s jídelnou a plně vybavenou kuchyní, hlavní ložnice s vybavenou šatnou, druhá ložnice, koupelna (vana se sprchovou zástěnou, bidet, toaleta), samostatná toaleta, hala s množstvím vestavěných skříní a úložných prostor a vstupní chodba s velkými okny.

Nové nadstandardní vybavení a spotřebiče, parkety, vyhřívaná dlažba v koupelně a na toaletě, vysoké stropy, velká okna, LED osvětlení ve skříních, centrální topení, mramorová kuchyňská deska, pračka, sušička, kuchyňské spotřebiče Bosch, myčka, indukční varná deska, lednice na víno, mikrovlnná trouba, TV, videotelefon, sklep

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37755
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Záloha na společné služby, topení a spotřebu vody: 10500 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť. 
  • Podlahová plocha *
    119 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.