Byt, 3+1

Renovovaný byt s balkonem ve 3. patře částečně zrekonstruovaného činžovního domu s výtahem.

V bytě se nachází kompletně vybavená samostatná kuchyně otevřená do obývacího pokoje/jídelny, 2 ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem a pračkou se sušičkou, samostatné WC, komora a chodba s vestavěnou skříní.

Původní parkety, dlažba, dvojkřídlové dveře, vysoké stropy, velká okna, telefonní linka, TV, satelitní připojení, domácí telefon. Velmi dobrá poloha bytu na Novém Městě, dobrá dostupnost MHD. Parkování na veřejném podzemním parkovišti u Národního divadla. Měsíční zálohy na společné služby a vodu činí 500,- Kč/os., zálohy na spotřebu energií 3500,- Kč. Byt je možno zařídit za vyšší nájemné.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    2190
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    90 m²
  • Parkování
    Možnost parkování ve veřejných garážích u Národního divadla.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.