Byt, 3+kk

Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený klimatizovaný byt se 2 koupelnami ve 2. patře luxusního rezidenčního projektu v historickém centru Prahy, pár kroků od Staroměstského náměstí a Karlova mostu. Rezidence nabízí kombinaci současných trendů moderního bydlení s kompletním concierge servisem a zároveň zachovává historický charakter budovy.

Byt tvoří prostorný rohový obývací pokoj s jídelní částí a plně vybavenou kuchyní, 2 samostatné ložnice s vestavěnými skříněmi, 2 koupelny (vana, toaleta / sprchový kout, toaleta) a vstupní hala. Z obývacího pokoje je krásný výhled na budovu centra Pražská křižovatka (bývalý kostel Svaté Anny), ložnice jsou situovány do klidné boční Zlaté ulice.

Vysoké stropy, velká okna, parkety, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné úložné prostory, centrální vytápění, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, centrální vypínač, TV, videotelefon, výtah. Rezidence nabízí lobby s 24/7 recepcí, asistenci pro rezervace restaurací či vstupenek, bezpečnostní kamerový systém s personálem, zimní zahradu a upravený dvůr se zahradou. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100842
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Záloha na poplatky za domovní služby, ostrahu a internet 10.000 Kč/měs. Elektřina se hradí zvlášť.
  • Podlahová plocha *
    86 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.