Přehled jednotek

Developerský projekt

Dopřejte si bydlení na prestižní adrese uprostřed bratislavské historie. Palisády, nejatraktivnější bratislavská čtvrť s množstvím historických staveb (ať už měšťanských domů, nebo vil) představuje možnost příjemného života v místě s pestrou škálou kvalitních obchodů, restaurací i útulných kaváren a také kulturních památek. V této příjemné lokalitě, v Gonduličově ulici právě vzniká rezidenční projekt 27 nově zrekonstruovaných klimatizovaných bytů s výhledem na Bratislavský hrad anebo do tichého vnitrobloku. Centrum je rychle dostupné pěšky či trolejbusem.

Byty:
Na pěti nadzemních podlažích cihlové budovy s výtahem jsou k dispozici byty 1+kk až 4+kk. Standard zahrnutý v ceně nemovitosti tvoří vinylové podlahy prvotřídní kvality, v koupelnách dlažba, obklady a sanita značky Villeroy & Boch, interiérové dveře Sapeli, vstupní bezpečností protipožární dveře ADLO, plastová protihluková okna, střešní dřevěná okna s izolačními trojskly, klimatizace a slaboproudé rozvody pro internet, TV a videovrátného. Všechny stěny splňují požární a akustické normy. Vstup do budovy je zabezpečen elektronickým čipem, kamerovým systémem a budova je napojena na alarm. Budova má cihlovou konstrukci, 5 nadzemních a 2 podzemní podlaží.

Lokalita:
Bydlení v prestižním sousedství Bratislavského hradu s mnoha velvyslanectvími, množstvím zeleně a v pěší dostupnosti historického centra. Tato lokalita nabízí velmi dobrou občanskou vybavenost, školy, školky, příjemné kavárny, gurmánské restaurace i výbornou infrastrukturu stejně jako možnost venkovního vyžití v Prezidentské zahradě nebo blízkém Horském parku. Pár metrů od domu jsou zastávky MHD.

Pro kompletní nabídku bytů kontaktujte naši kancelář.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3
  • Půdorys 4

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33045
  • Adresa
    Gunduličova, Bratislava I, Staré Mesto
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.