Přehled jednotek

Biskupcova 27

Projekt komfortních bytů plných denního světla a s terasami poskytujícími výhledy na žižkovské střechy či do okolních čtvrtí Karlín a Vinohrady právě vzniká nástavbou nárožní budovy stojící v horní části Žižkova. Tuto svébytnou čtvrť tvoří tradiční činžovní domy, které se postupně rekonstruují a doplňují o moderní rezidenční bloky s upravenou zelení a nabídkou služeb pro nové obyvatele.

O projektu
Klasický nárožní cihlový bytový dům prochází kompletní revitalizací, získá novou fasádu i zrenovované společné prostory. Nástavbou o 2 podlaží vznikne celkem 10 klimatizovaných bytů přístupných pohodlně výtahem.  Předpokládaný termín dokončení je do konce r. 2024.

Byty
Při navrhování dispozic byl kladen důraz na dostatek prostoru, a proto i ten nejmenší byt má výměru téměř 50 m2. Podlahová plocha dalších bytů o dispozici 1+kk až 3+kk se pak pohybuje od cca 52 až do 114 m2. Další přidanou hodnotou jsou velkoformátová okna s antracitovými plast-hliníkovými rámy a venkovními žaluziemi, všechny jednotky jsou ještě rozšířeny o terasu, balkon nebo lodžii. K vysokému standardu patří čtyřvrstvé dubové podlahy Boen, velkoformátové obklady koupelen La Futura, prémiová sanita značek Ideal Standard, Kaldewei a Hüppe, vstupní i interiérové dveře Sapeli, podlahové vytápění a klimatizace. Vytápění budou řešit plynové kondenzační kotle De Dietrich. 

Lokalita
Projekt se nachází v pulzující lokalitě horního Žižkova v bezprostřední blízkosti parků na Vítkově a Parukářce, další velký park vznikne spolu s novou čtvrtí v areálu bývalého nákladového nádraží. Probíhající rezidenční výstavba v okolí rapidně rozšíří současnou nabídku služeb. Dnes v blízkosti funguje řada ryze lokálních podniků, takřka pod okny rezidence stojí oblíbené artové kino Aero. Blízko je kulturní centrum Vozovna s knihovnou a kavárnou, sportovní areál s vnitřním bazénem a letním koupalištěm, tenisové kurty, mateřské a základní školy i gymnázium. Rychlé spojení s centrem zajišťují četné tramvajové linky, cesta na Václavské náměstí zabere pouhých 15 minut, ještě rychleji lze dojet ke stanicím metra Želivského či Palmovka.

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.biskupcova27.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43619
  • Adresa
    Biskupcova, Praha 3, Žižkov
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.