Přehled jednotek

Římská 34

Butikový rezidenční projekt Římská 34 umožňuje bydlení na skvělé adrese v širším centru metropole na Vinohradech. Oblast zvaná původně Viničné Hory, později až do r. 1960 Královské Vinohrady, se postupně stávala bydlištěm střední a vyšší vrstvy. Z období přelomu 19. a 20. století zde stojí spousta výstavních domů se vzdušnými a světlými byty, z velkých dvorů se během mnoha desetiletí staly vzrostlé zahrady.

O projektu
Rezidence vzniká v kulisách unikátního secesního domu z roku 1904, stojícího v boční ulici blízko náměstí Míru a Divadla Na Vinohradech. V nabídce je nyní prvních osm jednotek s velkoryse pojatými výměrami od cca 90 m2 až po asi 120 m2. Nabízené byty jsou pohodlně přístupné výtahem. Záměr architekta projektu bylo vést v interiérech i společných prostorách dialog mezi historickými řemeslnými prvky a těmi nově vnesenými tak, aby byl udržen odkaz minulosti a zároveň nastaven standard současného životního stylu.

Byty
Všechny nabízené jednotky mají dispozici 3+kk, ke všem patří lodžie orientované do tichého zeleného vnitrobloku. K historii odkazují dřevěná špaletová okna, repliky původních kazetových dveří nebo dekorativní štuky, k moderním prvkům patří parketové podlahy Frevini v chevronovém vzoru, prosklené příčky, velkoformátové obklady a dlažba italské značky Fondovalle či designové koupelnové baterie Treemme v bronzovém odstínu. Optimální teplotu i v horkých dnech zajistí klimatizace, o vytápění se postará domovní plynová kotelna. Ke každému bytu přísluší sklep.

Lokalita
Vinohrady jsou už po mnoho let místem se skvělou adresou. Svým obyvatelům dokáží nabídnout služby na vysoké úrovni, upravené ulice lemované honosnými budovami a stromořadími, vynikající spojení s centrem i dostatek parkových ploch ke sportu či relaxaci. Zároveň se jedná o čtvrť krátkých vzdáleností, kde je možné vše potřebné obstarat bez nutnosti využívat auto a řešit parkování. Pohodlné cestování hromadnou dopravou umožňuje hustá síť tramvajových linek i trasa metra A, k níž v budoucnu přibude i linka D. Nedaleko je také železniční stanice Praha-hlavní nádraží, které spolu s přilehlým parkem projde výraznou proměnou a stane se novou pražskou dominantou. 

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.rimska34.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105943
  • Adresa
    Římská, Praha 2, Vinohrady
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.