Přehled jednotek

U Boží vody

Komorní projekt U Boží vody se skládá z celkem 9 rodinných domů. Domy v pasivním standardu jsou bydlením pro ty, kterým záleží na budoucnosti a kteří chtějí žít ve zdravém prostředí. Projekt je zasazen přímo k přírodnímu parku Chlum v malé obci Jemníky na předměstí Mladé Boleslavi. Blízkost tohoto města i snadné spojení s Prahou umožní mít veškeré služby v pohodlném dosahu a zároveň bydlet v obklopení přírodou.

O projektu
Soubor udržitelných domů vybavených nejnovějšími technologiemi bude vystavěn ve dvou fázích, samotná stavba domu je díky konstrukčnímu řešení z izolačních panelů velmi rychlá, kompletní dokončení je do 5 měsíců. Celý projekt rozkládající se u hranice přírodního parku bude mít vlastní vjezd, od silnice bude oddělen protihlukovou stěnou. Jméno projektu odkazuje k nedalekému vodnímu pramenu a poutnímu místu Boží voda, kde od r. 1750 do r. 1948 fungovaly lázně.

Domy
Zájemci si budou moci vybrat ze dvou typů domů, Moonglade I nebo Moonglade II, oba typy jsou s dispozicemi 5+kk, terasou a garáží. Výměra pozemků se pohybuje od 815 do 954 m2. Pasivní standard a provedení v nadstandardní kvalitě zahrnuje solární panely s bateriovým úložištěm, tepelné čerpadlo, rekuperaci, chlazení, třívrstvé dřevěné podlahy z evropského dřeva od českého výrobce, podlahové vytápění, dřevěná okna českého výrobce Slavona s exteriérovými žaluziemi. Koupelny nejsou zahrnuty v kupní ceně a budou dokončeny developerem podle výběru standardů kupujícím. Díky dotačnímu programu Nová zelená úsporám dostane nový majitel po kolaudaci maximální částku ve výši 535 000 Kč

Lokalita
Místo obklopené úchvatnou přírodou tvořenou převážně listnatými lesy se nachází jen kousek od okraje Mladé Boleslavi, cesta autobusem do centra zabere pouhých 15 minut. V krátké dojezdové vzdálenosti jsou tak školy, lékařské služby, nákupní možnosti i příležitosti ke kulturnímu vyžití. Obec Jemníky má zároveň vhodnou polohu pro pravidelné cesty do Prahy, která je nyní vzdálena cca 30 minut jízdy. 

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.ubozivody.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104936
  • Adresa
    Jemníky, Mladá Boleslav, Mladá Boleslav
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    A

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.