Přehled jednotek

Bedřichov Na Skále

Ve svahu na úpatí skalnatého masivu v oblíbeném horském středisku Bedřichov vyrostl komorní rezidenční komplex Na Skále. Čtveřice nízkoenergetických novostaveb v prémiových standardech nabízí nadčasový domov v náruči nádherné přírody Jizerských hor, pouhou hodinu jízdy od Prahy. 

O projektu 
Komorní rezidenční areál Na Skále se rozkládá na jižním svahu bezprostředně u lesa, odkud se otevírají krásné výhledy do protilehlého údolí. Stylové dřevostavby s fasádou z evropského modřínu jsou citlivě zasazeny do horského prostředí, přitom však nabízejí vysoké standardy řemeslného provedení s kvalitními technologiemi, odpovídající potřebám prémiového bydlení. Interiéry horských domů a bytů prohřejí krbová kamna, k dokonalé relaxaci přispěje sauna. Jeden z domů bude kompletně dokončen včetně zakázkového interiéru navrženého renomovaným architektonickým studiem. Kolem všech budov budou dokončené terénní úpravy s novou výsadbou dřevin a trvalek.

Domy a jednotky 
Domy mají dispozici 5+kk, třípodlažní byty jsou 4+kk. V suterénu je vždy garáž, sauna s wellness a technické zázemí, v přízemí společenská zóna s obytnými prostorem a terasou a v podkroví privátní část s ložnicemi, šatnami a koupelnou. Součástí základního vybavení je špičkové tepelné čerpadlo vzduch/voda zn. DAIKIN s napojením do systému teplovodního podlahového vytápění, dřevohliníková okna s izolačními trojskly a elektricky ovládanými hliníkovými žaluziemi, systém inteligentní domácnosti Loxone s možností ovládání celého objektu přes dálkový přístup, krbová vložka na dřevo v hlavní obytné místnosti s plným průhledem, velkoformátové slinuté dlažby, baterie od renomovaných evropských výrobců a topné žebříky P.M.H. Rosendal v černém matném provedení. Bezpečí chrání systém Jablotron

Lokalita 
Komplex s vlastní příjezdovou cestou je zasazen do dolní části obce. Bedřichov ležící mezi Jabloncem nad Nisou a Libercem je jedním z nejoblíbenějších jizerských středisek, nádherná příroda láká k výletům a rekreaci v každém ročním období. Na své si zde přijdou běžci, běžkaři, cyklisté, turisté, koloběžkáři, rodiče, houbaři i všichni milovníci přírodních krás. Přímo v obci fungují kavárny, restaurace či prodejna potravin, je zde koupaliště, lanový park, lezecká stěna i další možnosti sportovního vyžití. Místo je výborně dostupné, cesta z Prahy zabere jen něco málo přes hodinu. 

Pro další informace navštivte webovou stránku projektu www.bedrichov-naskale.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102708
  • Adresa
    Jablonec nad Nisou, Bedřichov
  • PENB
    A

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Liberecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.