Přehled jednotek

Nová Myslivna

Celoroční prázdniny s prvotřídním servisem. Výjimečný rezidenční projekt Nová Myslivna, navržený renomovanou architektonickou kanceláří KYZLINK ARCHITECTS, je zasazen do lesoparku na kopci tyčícím se nad Pisáreckým údolím. Do Brna přináší jiný styl bydlení, svým rezidentům dopřeje možnost luxusního bydlení uprostřed zeleně, se špičkovými službami a řadou zážitků pro tělo i duši. Předpokládaný termín dokončení léto 2026.

O projektu
V místě bývalého hotelu s vyhlášenou vyhlídkou na celé Brno vzniká prémiová rezidence koncipovaná jako komfortní oáza pro pohodlné bydlení i příjemné trávení volného času. Svým rezidentům poskytne odpočinek v rozlehlé relaxační zóně s bazénem, několika saunami, vířivkou, vnitřním i venkovním odpočinkovým prostorem a fitness, služby recepce, kočárkárnu či místnost pro mytí kol či psů, samozřejmostí je bezproblémové parkování v podzemní garáži, pro návštěvy na venkovním parkovišti. Kulinářské zážitky doprovázené působivými výhledy na město i na 50 kilometrů vzdálený vinařský ráj Pálava poskytne střešní restaurace. Bohatou okolní zeleň doplní zahrada ve vnitrobloku a revitalizovaný park s vodními prvky, chodníky budou ze žulové dlažby.

Jednotky
V rezidenčním projektu vzniknou jednotky s dispozicemi od 1+kk po velkorysé penthousy. Podlahová plocha se pohybuje mezi 40 m2 a 122,5 m2. K většině jednotek bude patřit lodžie, balkón, terasa či předzahrádka. K vysokému standardu patří dřevěné podlahy z olejovaného dubu, velkoformátové keramické obklady a dlažby, sanitární keramika Villeroy & Boch, hliníková okna a HS portály s izolačními trojskly (v černé metalické a antracitové barvě) a exteriérovými žaluziemi na elektrický pohon, vstupní bezpečnostní dveře, interiérové bezfalcové dveře v barvě dubu (výška všech dveří 2,1 m), systém chytré domácnosti, dále chlazení podlahové vytápění napojené na centrální systém tepelných čerpadel s doplňkovým zdrojem z fotovoltaických panelů na střeše. V menších jednotkách (1+kk a 2+kk) bude ve standardním vybavení kuchyně Hanák plně vybavená spotřebiči Miele dle návrhu designéra, u větších jednotek si klienti budou moci kuchyni vybrat dle svého vkusu a hradit pomocí poukazu. K většině jednotek přísluší sklepní kóje, přikoupit je možné garážová nebo venkovní stání.

Lokalita
Jedinečné místo pro bydlení uprostřed přírody na Kamenném vrchu, přitom jen 15 minut autobusem z nové zastávky do středu moravské metropole. V okolí přibudou venkovní sportovní plochy, upravena bude stávající cyklostezka a vznikne nové napojení na turistické trasy. Asi 5 minut jízdy je vzdálena mateřská a základní škola, aquapark, pošta, lékařské služby nebo OC Campus Square.

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.novamyslivna.com.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104511
  • Adresa
    Nad Pisárkami, Brno, Pisárky
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.