Přehled jednotek

Rezidence Ptice

Udržitelný developerský projekt Rezidence Ptice poskytuje možnost bydlení s poklidnou venkovskou atmosférou a zároveň v dokonalém komfortu dnešní doby, se spoustou přirozeného světla v interiéru a dostatečným soukromím v exteriéru. Elektřina z fotovoltaických panelů, bezproblémové parkování, snadná dostupnost Prahy, malebná příroda na dosah ruky. 

O projektu 
Projekt Rezidence Ptice se skládá z 22 rodinných domů, dvojdomů a pozemků, kvalitní standard dokončení klade důraz na udržitelnost. Za příplatek lze vybudovat bazén, saunu či zahradní domek. Při koncepci projektu byl brán ohled na zajištění soukromí, domy jsou proto umístěny tak, aby nebylo vidět sousedům do oken. Domy mohou být předány i ve stavu shell & core umožňujícím dokončení dle vlastních představ.

Domy 
Zájemci si mohou zvolit mezi rodinným domem o dispozici 5+kk, nebo polovinou dvojdomu s dispozicí 4+kk či 3+kk. U každého domu budou 2–4 parkovací místa. Novostavby v moderním minimalistickém a udržitelném pojetí budou mít vysokou kvalitu provedení i použitých technologií, PENB A zajistí nízké provozní náklady. Podlahové vytápění bude řešeno elektrokotli využívajícími fotovoltaiku. Díky proskleným HS portálům přes celou zeď budou interiéry rodinných domů plné přirozeného denního světla. Standard tvoří dlažba a obklady 60 x 60 cm, vinylové podlahy, rekuperace, fotovoltaické panely, elektrický bojler, klimatizace, zabezpečovací zařízení, vstupní hliníkové dveře v barvě antracit.

Lokalita 
Ptice je malá, dynamicky se rozvíjející obec s dlouhou historií osídlení. Rozkládá se v okrese Praha-západ, v pěkné krajině nedaleko CHKO Křivoklátsko i Český kras. Okolí je tak bohaté na přírodní krásy, turistické trasy a cyklostezky. V obci funguje mateřská škola, prodejna potravin i několik sportovních zařízení, jako jsou fotbalové hřiště, tenisové kurty a dětské hřiště. Oblíbenou aktivitou je zde také rybaření na místním rybníku, přímo v obci se nachází jezdecký areál s možností ustájení koní. Obec leží mezi dálnicemi D5 a D6, asi 20 minut jízdy od letiště. Výborné je spojení příměstskými autobusy ke stanici metra Zličín, zastávka se nachází jen kousek od projektu.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102544
  • Adresa
    Praha-západ, Ptice
  • Světlá výška stropu
    2,90 m
  • Parkování
    Parkování na pozemku
  • PENB
    A

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.