dedikovaný stůl

Byznys klub a coworking nabízí špičkový prostor pro práci, reprezentativní zázemí pro Vaše schůzky, networking i společenské akce. V citlivě zrekonstruovaných prostorách výjimečné historické budovy v centru Prahy naleznete vše, co potřebujete pro Vás i Vaše hosty.

Členství poskytuje přístup do rozmanité a profesně vyspělé komunity členů, která přináší nová spojení se zajímavými lidmi a příležitostmi. Díky platformě pro setkávání, individuálnímu propojování, neformálním členským aktivitám a společenským událostem je vytvořen živý a inspirativní prostor.

Lokalita:
Prostory se nachází v centru Prahy v blízkosti Staroměstského náměstí, v dochozí vzdálenosti od stanice metra i tramvaje Staroměstská (trasa A) a stanice metra Můstek (trasa A a B) nebo tramvajové stanice Dlouhá třída. Pěší chůzí 15 minut na Letnou, 10 min na Náměstí republiky (trasa B), kde se nachází obchodní domy Palladium a Kotva. V blízkém okolí se nacházejí kvalitní restaurace a kavárny, obchody i kulturní zařízení. Je možnost zajistit parkování na modrých zónách Prahy 1.

Dedikované měsíční členství

V rámci tarifu Vlastní stůl získáte neomezený vstup do prostoru a možnost vlastního zázemí v otevřeném prostoru s dalšími devatenácti členy. Tento typ členství Vám dává možnost nerušeně pracovat kdykoliv potřebujete a zároveň být v kolektivu ostatních profesionálů. Členové mohou dále využít pět různých zasedacích místností, soukromou kavárnu a profesionální služby recepce.

Designové stoly na míru jsou rozděleny přepážkou pro lepší soustředěnost. Kromě vlastního stolu a židle je Vaše vybavení doplněno o lampu na stůl a uzamykatelnou skříňku v prostoru.

Členství Vlastní stůl zahrnuje:

Slevu na zasedací místnosti 1.200 Kč/měsíc
50% slevu na zasedací místnosti
6 hodin administrativních a asistenstských služeb
Uzamykatelnou skříňku
Vstup na akce byznysové klubu zdarma

Při tvorbě vzdělávacího programu se byznysové centrum soustředí na aktuální témata a trendy, které ovlivní náš profesní i osobní život. V souvislostech a společně s Vámi se byznys centrum snaží chápat a ovlivňovat, co se bude dít v ekonomice, byznysu, vědě, technologiích i politice.

Ceník členství:

Vlastní sůl ..................................... 7.500 Kč/měsíc

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35963
  • Měsíční nájemné
    Cena na vyžádání
  • Plocha k dispozici
    500 m²
  • Minimální plocha
    15 m²
  • PENB
    G
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.