sdílené kanceláře

Sdílené kanceláře v prosperující lokalitě pražského Karlína poskytnou perfektní zázemí pro všechny Vaše podnikatelské činnosti. K dispozici jsou coworkingové varianty, ale také privátní kanceláře.

Díky flexibilnímu konceptu kanceláří získáte v jedné ceně vše, co potřebujete pro bezproblémový chod Vašeho podnikání. Zvolit si můžete mezi členstvím v coworkingu, dedikovaným stolem nebo plně vybavenou soukromou kanceláří s flexibilní délkou nájmu pro celý svůj tým. Členové mohou čerpat široké spektrum doplňkových služeb včetně vstupu do business klubu.

Sdílené kanceláře se rozkládají na dvou patrech administrativní budovy, která je součástí komplexu pěti budov. Moderní komplex, postaven na území bývalého brownfieldu, je propojen zelenými plochami s relaxačními zónami a přispívá pulzujícímu a prosperujícímu Karlínu. Splnění přísných požadavků na energetickou náročnost budovy potvrzuje certifikace LEED Platinum.

Lokalita:
Budova se nachází na nábřeží Vltavy v oblíbené lokalitě Karlína a disponuje skvělou dostupností MHD i autem. V bezprostředním okolí se nacházejí tramvajové zastávky a v pěší vzdálenosti stanice metra Křižíkova (trasa B) a stanice metra Florenc (trasa B, C) s mezinárodním autobusovým terminálem. V okolí je skvělá občanská vybavenost s řadou kvalitních restaurací a kaváren.

Vybavení a služby sdílených kanceláří:
Denní recepce
Vybavené soukromé kanceláře
Coworking
Tři plně vybavené zasedací místnosti
Telefonní budky
Lounge a relax zóny
Plně vybavené kuchyňky včetně občerstvení
Multifunkční tiskárny
Vysokorychlostní Wi-Fi

Vybavení a standard budovy:
Centrální recepce
Reprezentativní lobby v atriu budovy
Přístup na čipové karty
Vysokorychlostní výtahy
Zdvojené podlahy
Sprinklery
Venkovní terasy
Cvičební sál
Podzemní garáže
Restaurace, kavárna a obchody

Ceník včetně služeb:

Coworking:
Členství v coworkingu .................... od 3.670 Kč/měsíc
Dedikovaný stůl .............................. od 5.560 Kč/měsíc

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35440
  • Měsíční nájemné
    Cena na vyžádání
  • Plocha k dispozici
    900 m²
  • Minimální plocha
    100 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    C
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.