Byt, 3+kk

Klimatizovaný luxusní byt umístěný ve 3. podlaží elegantní rezidence na prestižní adrese v centru Bratislavy na Starém Městě. Historická budova, která prošla důkladnou rekonstrukcí, je zasazena do příjemné lokality s výbornou dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností v bezprostředním dosahu. Součástí služeb rezidence je 24/7 bezpečnostní služba, wellness, fitness a privátní zahrada.

Dispozici bytu tvoří prostorný obývací pokoj s jídelní částí a kuchyní, hlavní ložnice s walk-in šatnou a en-suite koupelnou (s vanou, WC a bidetem), další ložnice taktéž s vlastní koupelnou (vana, WC, bidet) a walk-in šatnou, samostatná toaleta s umyvadlem a vstupní hala s vestavnou šatní skříní. Z obývacího pokoje vede vstup na prostorný balkon s výhledem na Slavín a do vnitrobloku.

Standardem vybavení jsou mramorové a dřevěné podlahy, podlahové vytápění, klimatizace (vlastní regulace topení i chlazení), dřevěná eurookna, vysoké stropy 3,35 m, nadstandardně vysoké interiérové masivní dřevěné dveře, sanita Duravit, baterie Hansa, vlastní plynový kotel Viessmann, mramorové parapety, kompletně vybavená kuchyně se spotřebiči Miele včetně myčky nádobí a pračky se sušičkou, optické internetové připojení, videotelefon, alarm. V domě je výtah, v ceně je zahrnuto 1 garážové stání v budově.

Možnost úpravy na čtyřpokojový byt.

Interiér 165 m2, balkon 15 m2.

Cena měsíčního pronájmu 3 150 eur + platba za společné služby 380 eur a spotřebu energií.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41732
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    380 EUR Nezahrnuty
  • Podlahová plocha *
    164 m²
  • Balkón
    15 m²
  • Celková plocha
    179 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.