Byt, 3+kk

Kompletně zrekonstruovaný byt na nábřeží Vltavy. Nabízíme k pronájmu byt s nerušeným výhledem na řeku a pražské dominanty na pravém břehu Vltavy vč. Tančícího domu a kláštera Emauzy. Byt leží v 1. patře krásně udržovaného zrenovovaného bytového domu se zachovanými původními prvky a společnou zahradou ve vnitrobloku, bez výtahu. Budova leží ve vyhledávané lokalitě pár kroků od zastávky tramvají s přímým spojením do centra, v pěším dosahu obchodně zábavního centra Nový Smíchov a stanice metra Anděl.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, jídelním prostorem a krásným výhledem na Vltavu, Emauzy a Tančící dům, dále velká hlavní ložnice s en-suite koupelnou (vana, toaleta), druhá ložnice, samostatná koupelna (sprchový kout, toaleta), technická komora a vstupní chodba s vestavěnými úložnými prostory. Obě ložnice jsou orientovány do klidného upraveného vnitrobloku

Zachované původní prvky, dubové parkety, velkoformátová dlažba, funkční americká kamna, vestavěné skříně, bezpečnostní vstupní dveře, záclony, závěsy, nová kuchyň, myčka, sklep

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100726
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Záloha na společné domovní služby a spotřebu vody: 1000 Kč/osoba/měsíc. Plyn a elektřina se hradí zvlášť (převod na nájemce).
  • Podlahová plocha *
    106 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.