Přehled jednotek

Viladům Máj

Bydlet v bytě, nebo v domě? V přírodě, nebo ve městě? Toto dilema řeší komorní projekt Máj, který byl právě dokončen v klidné neprůjezdné ulici přímo u modřínového háje mezi několika přírodními parky a zároveň v blízkosti tramvajové zastávky na Plzeňské ulici. Projekt vyniká vysokým standardem, a to ve stavební části i u vnitřního vybavení bytů.

O projektu
Rezidenci Máj tvoří pouhých 6 jednotek. 4 dvojúrovňové byty se zahradou a 2 střešní penthousy. Penthousy poskytují výhledy do zeleně z oken i teras, byty jsou rozšířeny o privátní zahrady. Podobu projektu se zelenou střechou vytvořilo studio SENAA architekti, při stavbě byl kladen důraz na kvalitu použitých materiálů i provedení. Okna jsou dřevěná s izolačními trojskly, v ložnicích s elektricky ovládanými venkovními žaluziemi. K dubovým podlahám ladí elegantní dubové schodiště. Povrch teras z modřínového dřeva. Bezfalcové dveře Sapeli Elegant jsou vybaveny magnetickými zámky. Vytápění a ohřev teplé vody plynovými kondenzačními kotli. V bytech je příprava na inteligentní systém domácnosti. Parkování je zajištěno v podzemní garáži s dobíjecí stanicí pro elektromobily. Ke každé jednotce přísluší velký sklep, společné prostory doplní malé sportoviště.

Byty
Obytný soubor tvoří čtyři dvoupatrové zahradní byty 4+kk s charakterem rodinného domu a dva velkoryse pojaté vzdušné klimatizované penthousy 4+kk se dvěma terasami. Dispoziční řešení bytu nabízí ve vstupní úrovni společenský prostor s jídelnou a kuchyní, na nějž navazuje zahradní terasa, dále je koupelna s přípojkou na pračku. V patře 3 ložnice s nikami pro vestavné skříně a koupelna. Ke 2 bytům patří bazény. Penthouse ve vstupní úrovni poskytuje velký obytný prostor s jídelnou, kuchyní a terasou s výhledem do okolní zeleně, světlou předsíň a koupelnu s přípojkou na pračku. V nejvyšší úrovni jsou 2 ložnice s terasou do zahrady, dětský pokoj/pracovna a koupelna.

Lokalita
Pár minut od centra Prahy není tolik míst, kde by se koncentrovalo tolik přírodních památek jako zde. Kousek od sebe se rozkládají lesoparky, přírodní unikáty, koupaliště i golfové hřiště. 3 minuty chůze k tramvajové nebo autobusové zastávce se spoji ke stanici metra Nemocnice Motol. Smíchovské centrum Anděl s obchody, multikiny, restauracemi a kavárnami je vzdáleno 15 minut tramvají. Autem se lze rychle napojit na Pražský okruh i tunelový komplex.

Pro více informací o projektu navštivte webovou stránku www.viladummaj.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39764
  • Adresa
    5. máje, Praha 5, Motol
  • Parkování
    Garážová stání za příplatek
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.