Přehled jednotek

Mánesova78

Na základě exkluzivního pověření nabízíme bytové jednotky v právě dokončené Rezidenci Mánesova78 vytvořené pro náročné s vytříbeným vkusem. Noblesa secesní éry v kombinaci s prvotřídním designem a moderními prvky. Nárožní budova stojí na atraktivní adrese centra metropole, v těsné blízkosti Riegrových sadů a náměstí Jiřího z Poděbrad.
Byty jsou zkolaudované a připravené k nastěhování.

O projektu
Rohová secesní budova prošla kompletní rekonstrukcí, aby mohla nabídnout bydlení na špičkové úrovni. Projekt tvoří celkem 33 jednotek s výměrou od 35 m2 až po 174 m2. Všechna podlaží propojuje moderní výtah, k dispozici jsou sklepní kóje. Vzhled společných prostor i návrh všech bytových jednotek je výsledkem díla renomovaného architektonického studia. Hned po vstupu do budovy zaujmou světla českého sklářského studia Dechem.

Byty
Byty jsou dokončeny ve vysokém standardu zahrnujícím parketové podlahy Foglie D’oro, obklady a dlažbu DelConca v dekoru mramoru, sanitární vybavení Grohe (Essence New), Kartell by Laufen, Kaldewei a Riho, repliky obložkových secesních kazetových dveří, protipožární vstupní dveře v dobovém stylu, repliky dřevěných oken směrem do ulice a dřevěná okna s dvojskly do vnitrobloku. Střešní duplexy prosvětlují ateliérová okna a vstupy na balkon a terasu. Všechny balkony i terasy v budově směřují do klidného zeleného vnitrobloku. Vytápění bytů je řešeno centrální plynovou kotelnou.

Lokalita

Mánesova ulice byla založena na konci 19. století na místě původní zahrady Kanálky. Zdobí ji množství původních činžovních domů od slavných architektů, v přízemí těchto budov fungují restaurace, bistra a útulné kavárny včetně vyhlášené kavárny Kaaba. Na procházku lze vyrazit do blízkých Riegrových sadů s velkým dětským hřištěm, zahradní restaurací nebo sokolovnou s plaveckým bazénem. Cesta do centra je rychlá díky stanici metra a tramvajové zastávce na náměstí Jiřího z Poděbrad. Náměstí s parkovou úpravou a ikonickým kostelem Nejsvětějšího srdce Páně od Josipa Plečnika obklopují příjemné podniky, konají se zde pravidelné farmářské trhy.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38127
  • Adresa
    Mánesova, Praha 2, Vinohrady
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.