Byt 2 + kk, 2.NP, č.201, balkon

V exkluzivním zastoupení nabízíme byt s balkonem, provedený ve vysokém standardu, který se nachází v právě dokončené Rezidenci Mánesova78, na níž se podílelo renomované architektonické studio OOOOX. Atraktivní adresa v lokalitě širšího centra metropole, v těsné blízkosti Riegrových sadů a náměstí Jiřího z Poděbrad.

Plochu bytu ve 2. NP tvoří obývací pokoj s přípravou na otevřenou kuchyni a vstupem na balkon, ložnice s koupelnou, samostatná toaleta a předsíň.

Vysoký standard vybavení zahrnuje parketové podlahy Foglie D’oro, obklady a dlažbu DelConca v imitaci mramoru, sanitární vybavení značek Grohe (Essence New), Laufen, Kaldewei a Riho, obložkové kazetové dveře, protipožární vstupní dveře v dobovém stylu a dřevěná okna s dvojskly. Vytápění je řešeno centrální plynovou kotelnou. Sklepní koje k dokoupení.

Mánesova ulice obklopená významnými budovami od slavných architektů s restauracemi, bistry a kavárnami včetně vyhlášené kavárny Kaaba vede od náměstí Jiřího z Poděbrad až k Hlavnímu nádraží. Cesta do centra je rychlá díky stanici metra a tramvajové zastávce, které jsou vzdáleny necelých 5 minut chůze. Na blízkém náměstí Jiřího z Poděbrad s ikonickým kostelem Nejsvětějšího srdce Páně od Josipa Plečnika fungují příjemné podniky, konají se zde pravidelné farmářské trhy. Na procházku lze vyrazit do blízkých Riegrových sadů se zahradní restaurací nebo sokolovnou s plaveckým bazénem.

Podlahová plocha bytu 66,1 m2, balkon 2 m2, sklep 1,70 m2.

Fotografie se zařízením byly pořízeny ve vzorovém bytě.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38147
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    66 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    68 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.