Byt, 2+kk

Západně orientovaná klimatizovaná jednotka s terasou a interiérem kladoucím důraz na pohodlí, moderní technologie i přírodní materiály je součástí noblesního Paláce Dlouhá v samém srdci metropole, jen pár kroků od náměstí Republiky a v blízkosti Staroměstského náměstí. Garážové stání přímo v budově.

Dispozici jednotky v 5. podlaží přístupném výtahem tvoří obývací pokoj s kuchyní a vstupem na terasu ve vnitrobloku, ložnice, koupelna se samostatně stojící vanou, druhá koupelna se sprchou a vstupní chodba.

Útulný interiér vytvořený dle architektonického návrhu charakterizují přírodní materiály. Vyhřívané podlahy jsou z kamenné velkoformátové dlažby Florim Alabastri di Rex, obývací pokoj zdobí designové police z jeleního paroží a historické dřevo použité na stropech, kazetových posuvných dveřích, v kuchyni, koupelně, na knihovnu i police je ošetřené tradičním voskováním a kartáčováním. Okna jsou replikami původních špaletových. Ke komfortu přispívá inteligentní systém domácnosti Loxone (elektronická kontrola teploty, osvětlení, zastínění, ventilace, alarmu atd.), integrované ozvučení Sonos, zabudovaná klimatizace i vytápění z centrální kotelny v domě. V ložnici je pohodlná postel prémiové značky Hästens, v obývacím pokoji kožená pohovka z prodejny KARE Design a televize Panasonic s Apple TV. Koupelnové vybavení je značek Herzbach a Axor, výrazným prvkem jsou onyxová umyvadla a obklady kvalitních značek Tece a Sigma80. Špičkové osvětlení je od Tom Dixon, Catellani & Smith a Lirio, kuchyňská linka s pracovní deskou z Technistone, spotřebiči Siemens a pračkou a sušičkou LG. Povrch osvětlené terasy je z masivního dřeva, posezení zde nabízí houpací křesla Hartmann. Dům je po kompletní rekonstrukci, k pohodlí a bezpečí obyvatel slouží recepce. Auto lze pohodlně zaparkovat na vlastním garážovém stání, které je součástí kupní ceny. Zabudované zařízení a vestavěný nábytek jsou součástí kupní ceny, ostatní vybavení záleží na individuální dohodě s majitelem.

Atraktivní poloha v centru Prahy, v pěším dosahu všeho potřebného. Přímo v budově je gurmánská pasáž tvořená kavárnami a prodejnami s delikatesami, v bezprostřední blízkosti fungují dvě divadla, blízko je Palladium, mnoho restaurací, obchodů a dalších služeb. Pár kroků od domu je stanice metra linky B i tramvajová zastávka. V dosahu jsou také příjemné zelené plochy – park Lannova, zahrada Za svatyněmi nebo Letenské sady na protějším břehu Vltavy.

Interiér 71,8 m2, terasa 12 m2.

Jednotka v tuto chvíli vedena jako rozestavěná, před kolaudací na ateliér.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41356
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    6 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    71 m²
  • Terasa
    12 m²
  • Celková plocha
    83 m²
  • Parkování
    Garážové stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.