Byt, 3+kk

Klimatizovaný mezonet se 2 ložnicemi, 2 koupelnami, 50 m2 velkou terasou a krásným výhledem na Petřín, Pražský hrad a malebné okolí se nachází v nejvyšším, 5. patře klasického činžovního domu s výtahem. Klidná ulice v blízkosti nábřeží Vltavy a Tančícího domu zaujme dostupností veškeré občanské vybavenosti, vynikající dopravní obslužností i možnostmi společenského a kulturního vyžití.

Ve spodní části plně vybaveného bytu je situován obývací pokoj s částečně oddělenou kuchyní, hlavní ložnice s koupelnou (vana, toaleta) a množstvím vestavěných skříní, ložnice pro hosty, druhá koupelna (sprchový kout, toaleta), komora a vstupní hala se šatnou. Ve středu obytné části je umístěno dvojité schodiště, které vede nahoru na prostornou galerii s pracovnou a společenskou zónou. Ke galerii dále přiléhá vybavená kuchyňka a šatna a vstupuje se z ní na rozlehlou terasu, která nadchne výhledem na jedinečné pražské panorama.

Nadčasový design interiéru se zachováním původních prvků jako jsou dřevěné trámy, ateliérová okna či dřevěné podlahy skvěle doplňuje technická vybavenost ve formě klimatizace, vinotéky, zabudovaného osvětlení, bezpečnostních dveří, videotelefonu či zabezpečovacího systému. Moderní kuchyňská linka je zařízena spotřebičemi kvalitní značky Miele, koupelny jsou obloženy velkoformátovou dlažbou.

Vynikající umístění nedaleko Karlova náměstí představuje snadnou dostupnost městskou hromadnou dopravou. V pěším dosahu funguje množství restaurací, kaváren, obchodů, divadel, kin, škol, zdravotnických zařízení a dalších služeb. Krátkou procházkou lze dojít na Slovanský ostrov s dětským hřištěm či na Střelecký ostrov s udržovaným parkem a bohatou kulturní nabídkou a dále k mnoha významným památkám včetně Národního divadla.

Nemovitost je do 31.5. 2025 pronajata za tržní nájemné.

Podlahová plocha 187,30 m2, terasa 48,20 m2.

Vybavení

  • Výtah
  • Klimatizace
  • Terasa

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104865
  • Prodejní cena
    42 500 000 Kč / 1 697 962 €
  • Podlahová plocha *
    187 m²
  • Terasa
    48 m²
  • Celková plocha
    236 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.