Byt, 3+kk

Mezonetový byt s klimatizací a saunou se rozkládá v nejvyšších podlažích secesního bytového domu, který je součástí poklidné Haštalské čtvrti v historickém jádru Prahy. Elegantní budova stojí kousek od Staroměstského náměstí, Pařížské třídy a nábřeží Vltavy. K bytu přísluší garážové stání. 

Vstupní úroveň bytu (7. NP) nabízí obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, šatnu, samostatnou toaletu a vstupní chodbu. V horní části se nachází 2 ložnice (jedna se šatnou), koupelna (s masážní vanou a WC) a sauna

Byt vytvořený spojením dvou sousedních jednotek (v prohlášení vlastníka vedeno jako dvě jednotky) je klimatizovaný a vyniká množstvím úložných prostor. Podlahy jsou dřevěné, střešní okna lze zastínit elektricky ovládanými vnitřními žaluziemi, světla je možné ovládat centrálním vypínačem. Součástí zařízení je sound systém. Kuchyně je kompletně vybavena (včetně americké lednice, indukční varné desky, vestavného kávovaru nebo mikrovlnné trouby). Pocit bezpečí dodává videotelefon, alarm, bezpečnostní vstupní dveře a trezor. Vytápění zajišťují 2 plynové kotle. K bytu přísluší úložná komora na patře a sklepní kóje, bezproblémové parkování zaručí vlastní garážové stání v suterénu domu přístupné výtahem

Malebná Haštalská čtvrť dýchající historií tvoří kontrast k nedalekému rušnému Staroměstskému náměstí či nábřeží. Oblast nabízí veškeré pohodlí a výhody centra města, plnou občanskou vybavenost a rychlou dostupnost po celé Praze i z města ven. Stanice metra a tramvajové zastávky jsou v blízkém dosahu, okolí je plné restaurací, kaváren a malých obchodů, nedaleko je také mateřská a základní škola, gymnázium nebo sportovní areál. Možnost relaxace pod korunami stromů nabízí zahrady u Anežského kláštera.  

Podlahová plocha 145,95 m2, sklep 3,55 m2.

Vybavení

  • Výtah
  • Klimatizace
  • Sauna

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43543
  • Prodejní cena
    32 000 000 Kč / 1 270 093 €
  • Poplatky za služby
    7 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    146 m²
  • Parkování
    Garážové stání
  • Sklep
    4 m²
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.