Byt, 4+kk

Elegantní byt s výhledem na Staré Město a Pražský hrad dokončený v nejvyšší kvalitě je situován v 6. podlaží secesní budovy s bohatě zdobenou fasádou. Svěží interiér vytvořený studiem OOOOX zaujme na první pohled svým jedinečným designem a citem pro detail. Osobitý prvek bytu představuje vlastní věžička, ve které se nachází pracovna s naprosto unikátní atmosférou a dechberoucím výhledem.

Dominantou právě dokončeného klimatizovaného apartmánu je jihozápadně orientovaný 115 m2 velký obytný prostor s vysokým stropem. Hlavní roli zde hraje jídelna - místo pro rodinná a přátelská setkávání, spojená s nadstanadardní kuchyní. K prostoru přiléhá terasa / zimní zahrada a pracovna na vyvýšené galerii s působivými výhledy na Pražský hrad a okolní dominanty. Hlavní ložnice tvoří jeden celek s koupelnou se solitérní vanou (WC a šatna jsou odděleny). 2. ložnice je s en-suite koupelnou a vestavěnými skříněmi, 3. ložnice má šatnu. Z prostorné vstupní haly dále vedou dveře na hostinskou toaletu a do technické místnosti/šatny.

Interiér nesoucí rukopis architekta Martina Moravce ze studia OOOOX je vybaven značkovým nábytkem a designovými doplňky. Součástí plně vybavené kuchyně se spotřebiči Miele je například vinotéka nebo varná deska s integrovanou digestoří, pracovní deska je z italské slinuté keramiky Laminam, která vyniká odolností a barevnou stálostí. Stejný materiál byl použit i v koupelnách. Podlahy jsou dřevěné stejně jako špaletová a ateliérová okna. Ta jsou stíněna elektrickými předokenními žaluziemi. Interiérové dveře jsou bezfalcové v historizujícím stylu, vstupní dveře bezpečnostní, na zimní zahradu vedou posuvné dveře Schüco. Byt je vybaven inteligentním systémem, zabezpečovacím zařízením a plynovým kotlem. Dobře udržovaný dům s výtahem. Parkování je možné před domem v zóně pro rezidenty nebo je možnost převzetí pronájmu garážového stání 30m od domu.

Dům z přelomu 19. a 20. století stojí naproti Španělské synagoze a pár kroků od Pařížské ulice. Lokalita poskytuje komfort veškerých služeb, množství oblíbených restaurací, značkových butiků, kvalitních lahůdkářství i kulturního vyžítí. Zastávka tramvaje je vzdálena jen pár kroků, v pěším dosahu je i stanice metra linky A Staroměstská. Procházkou přes most lze dojít do rozlehlých Letenských sadů.

Celková výměra 217,55 m2, včetně terasy/zimní zahrady 14,40 m2

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30539
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    203 m²
  • Terasa
    14 m²
  • Celková plocha
    217 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.