Byt, 5+kk

Prostorný tichý a velmi osobitý mezonetový byt se saunou, 5 balkony, 2 terasami a výhledem na historické jádro metropole se nachází v komorním elegantním bytovém domě v těsné blízkosti Staroměstského náměstí, v městské památkové rezervaci zapsané v seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

Vstupní úroveň (2. patro) tvoří předsíň, odkud vede pár schodů k sauně se sprchovým koutem. Nad saunou je odpočinkový prostor s prosklenou stěnou do dvora. Hlavní úrovni bytu vévodí prostorný obývací pokoj s kuchyní. Z obývacího pokoje vede vstup na 2 balkony s romantickým výhledem, malou květinovou zahrádkou a možností posezení. Dále jsou zde 2 ložnice, z nichž jedna má také balkón, druhá ložnice nyní slouží jako šatna. Dispozici v této úrovni doplňuje technická místnost/prádelna s úložným prostorem, velká koupelna s vanou a samostatná toaleta. V podkroví jsou 2 pokoje, koupelna a další 2 balkónky. Jeden pokoj je prosklenou stěnou propojen s prostornou terasou poskytující dokonalé soukromí. Pomyslnou třešničkou na dortu je zelení olemovaná střešní terasa poskytující naprosto unikátní panoramatický výhled na celé historické centrum s ikonickou věží Staroměstské radnice, Týnský chrám, ale i na Petřín či Hradčany.

Byt byl vybudován v 90. letech 20. století, před šesti lety byl modernizován a prošel redesignem. V interiéru je spousta vestavného úložného prostoru a dalšího nábytku na míru, obývací pokoj zútulňuje krb na dřevo obložený bílým mramorem, výrazným prvkem je také benátský štuk použitý na stěnách. Součástí vybavení je zabudovaný sound systém (i v sauně), masážní vana nebo filmové plátno s projektorem. Kuchyně je plně vybavena včetně myčky, americké chladničky, vinotéky a zabudovaného kávovaru. Ložnice a horní pokoje mají stropní klimatizaci, vytápění řeší plynový kotel Vailant. Na terasách je rozvedena automatická závlaha. Skvěle udržovaný dům je zrekonstruovaný a má novou fasádu, elegantní společné prostory s empírovou vstupní chodbou, upravený malý dvorek a společný dvojsklep.

Klidná slepá ulice vede blízko Betlémského náměstí, Karlova mostu, Můstku, Národní třídy a Staroměstského náměstí. Okolí kromě historických kulis poskytuje i vše potřebné ke každodennímu životu – školy, obchody, restaurace, kavárny, úřady nebo lékařské služby. Vynikající dopravní spojení umožňuje blízká přestupní stanice metra Můstek nebo několik tramvajových linek z nedalekých zastávek.  

Podlahová plocha 213,5 m2, terasy a balkóny celkem 28 m2

Vybavení

  • Sauna
  • Krb

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103641
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    214 m²
  • Terasa
    28 m²
  • Celková plocha
    242 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.