Byt, 3+kk

Zrekonstruovaný byt s výhledem na Týnský chrám se nachází v 7. podlaží pěkně upraveného historického bytového domu stojícího v samém centru metropole, v boční ulici mezi náměstím Republiky a Staroměstským náměstím.

Více než stometrovou plochu bytu tvoří obývací pokoj, navazující obytná kuchyně s jídelnou, 2 ložnice, 2 koupelny (jedna s vanou, sprchovým koutem a WC; druhá se sprchovým koutem a WC) a předsíň.

Na podlahách jsou parkety a dlažba, v koupelně je podlahové vytápění řešené stejně jako chlazení tepelným čerpadlem LG a stropními fóliemi. V případě zájmu je možné předat byt kompletně zařízený, jak je vyobrazen na fotografiích. Secesní dům s elegantními společnými prostorami, zdobnou fasádou a výtahem. Přístup k bytu je z nižšího podlaží po krátkém točitém schodišti. V domě je plánována částečná rekonstrukce společných prostor včetně nového výtahu. Možnost pronájmu parkovacího stání v sousední ulici.

Vynikající poloha domu v historickém centru umožňuje mít na dosah ruky vše potřebné. V těsné blízkosti fungují 2 obchodní centra a nákupní pasáž s gurmánskými obchody, spousta kaváren a restaurací, galerie, koncertní sály, divadla a kina, ale také služby k běžnému životu – supermarkety, mateřská a základní škola i gymnázium a střední škola, blízko jsou také univerzitní fakulty. 

Podlahová plocha 116,9 m2.

Vybavení

  • Výtah

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102929
  • Prodejní cena
    25 000 000 Kč / 992 260 €
  • Podlahová plocha *
    117 m²
  • Parkování
    Možnost pronájmu parkovacího stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.