Byt, 4+1

Bydlení s exkluzivní polohou a dechberoucími výhledy na kulturní památky včetně Karlova mostu. Tento byt se rozkládá na celém 3. patře vrcholně barokního domu původně ze 2. poloviny 16. století, který vznikl při přestavbě původní zástavby Čertovky v roce 1726. Tichý dům se nachází v malebné dlážděné ulici pár metrů od nábřeží Vltavy a krátkou procházkou lze dojít na Pražský hrad. 

Současnou dispozici bytu tvoří vstupní hala, ze které se vchází do místnosti, nyní využívané jako jídelna, která spolu s na ni navazující ložnicí poskytuje neopakovatelný výhled na Karlův most. Na protější straně je vstup do obývacího pokoje a s ním sousedící ložnice. Dále je zde samostatná kuchyně a prostorná koupelna s vanou a toaletou. 

Na atmosféře bytu dodávají trámy a dřevěná podlaha. K bytu náleží 2 komory, jedna na patře a druhá v přízemí domu.

Byt je velmi světlý a jeho okna jsou orientována na obě strany – jak na historické fasády okolních domů v ulici, tak na Vltavu. Výhodou je i skvělé využití prostoru a rozmístění všech místností. Byt může po dohodě zůstat kompletně zařízený a být tak připravený například pro účely investice na pronájem. Dům je bez výtahu, disponuje původním dřevěným schodištěm a pouhými třemi bytovými jednotkami. Parkování je možné na modré zóně před domem a v okolí.

Atraktivní lokalita v bezprostřední blízkosti nejvýznamnějších pražských památek dodává životu v historické budově charakter výjimečnosti. Místo umožňuje bydlení mezi pražskými dominantami, a přitom na klidném místě, jen pár minut chůze od stanice tramvaje i metra, blízko nádherně upravených palácových zahrad, Petřínských sadů i parku Kampa s romantickou Čertovkou. V nejbližším okolí se nachází vyhlášené restaurace a stylové kavárny. Do 5 minut od domu se nachází dvě mateřské školy, dvě základní školy i další služby potřebné ke každodennímu životu.

Podlahová plocha 70,2 m2 (z toho 1 m2 komora). Předmětem prodeje je účelově založená společnost. 

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100981
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 800 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    70 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.