Byt, 3+1

Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný zařízený byt ve 3. patře udržovaného rohového bytového domu bez výtahu. Budova se nachází v prestižní rezidenční čtvrti v Praze 6 s mnoha cizími zastupitelstvími a spoustou zeleně, minutu chůze od stanice metra Hradčanská a plné občanské vybavenosti. Vyhledávaná adresa v pěší dostupnosti parku Stromovka, Letenských sadů a Pražského hradu, v rychlém dosahu letiště a četných mezinárodních škol. 

Interiér tvoří obývací pokoj s arkýřovým výklenkem, plně vybavená kuchyň s jídelním prostorem, 2 ložnice orientované do klidného dvora, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, úložná komora, toaleta pro hosty a vstupní hala s vestavěnými skříněmi.

Parkety, dlažba, vysoké stropy, velká okna, dvoje zachovaná kachlová kamna, vestavěné úložné prostory, bezpečnostní vstupní dveře, elektrický kotel, pračka, kuchyň na míru, kuch. spotřebiče Siemens, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43807
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Záloha na domovní služby a vodu 3.000 Kč/měs. Elektřina - převod na nájemce.
  • Podlahová plocha *
    115 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.