Byt, 4+kk

Prostorný zařízený byt ve 3. patře kompletně zrekonstruovaného secesního činžovního domu s výtahem a společným upraveným dvorem. Dům se nachází v klidné ulici na Vinohradech v pěším dosahu stanice metra Náměstí Míru (nebo 1 zastávku tramvají). Vyhledávaná rezidenční lokalita s plnou vybaveností v okolí, v blízkém dosahu Havlíčkových a Bezručových sadů.

Interiér tvoří velký obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, 3 ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, další toaleta zvlášť, úložná komora / šatna a vstupní hala s vestavěnými skříněmi.

Zachované původní prvky, vysoké stropy, velká okna, parkety, dlažba, bezpečnostní dveře, vestavěné skříně, vlastní plynový kotel, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, TV, satelitní TV připojení, vysavač, žehlička, trezor. Možnost zajištění úklidu spolehlivou osobou. Parkování možné v nedalekých garážích za 4000 Kč/měs. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    25568
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Společné domovní služby a internet 5.000 Kč měsíčně. Spotřeba energií se hradí zvlášt'- převod na nájemce.
  • Podlahová plocha *
    135 m²
  • Parkování
    Parkování v nedalekých garážích za 4000 Kč/měs.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.