Byt, 2+kk

Nabízíme k pronájmu nezařízený byt loftového typu s lodžií, situovaný v 6. patře budovy, která je součástí projektu Bydlení na Krejcárku, dokončeného v r. 2019. Bytový komplex s množstvím upravených zelených ploch je zasazen do stráně na rozhraní Libně a Žižkova v blízkosti četných sportovišť a je v pohodlném dosahu MHD. Dům stojí v lokalitě, kde se potkává zelená část Žižkova s průmyslovou Libní, která prochází postupnou revitalizací. Přímo u komplexu je autobusová zastávka, cca 10 minut chůze je vzdálena zastávka tramvaje. Kousek je do lesa na Krejcárku, na nějž navazuje park na vrchu Vítkov, nedaleko se také nachází Wellness Hotel Step (vodní a saunový svět, fitness, bowling, golf a raketové sporty), oblíbený sportovně-rekreační areál Pražačka (s krytým i venkovním bazénem a posilovnou), tenisové kurty nebo sportovní hala. 5 minut jízdy autem je vzdáleno OC Galerie Harfa. 

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a přístupem do lodžie s výhledem na Prahu, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a vstupní hala s vestavěnými skříněmi. Z obývacího pokoje vedou schody nahoru na otevřenou galerii s ložnicí s vybavenou šatnou a vestavěnými úložnými prostory. 

Rekuperace, laminátové plovoucí podlahy, litá podlaha v ložnici, dlažba, chytré osvětlení Philips Hue, elektricky ovládané předokenní rolety, centrální vytápění, pračka, myčka, parní trouba, indukční varná deska, sklep, výtah. V ceně je zahrnuto garážové stání

Vybavení

  • Výtah

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101684
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Záloha na společné služby, spotřebu vody, vytápění a údržbu sklepa/garáže: 6000 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť.
  • Podlahová plocha *
    65 m²
  • Lodžie
    12 m²
  • Celková plocha
    77 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.