Roubenka

Kompletně zařízená stylová roubenka s venkovním bazénem, zahradním domkem, garáží, zahradou a slunnou terasou. Malebné místo na polosamotě Jelení kout v obci Smržovka v Jizerských horách. Nemovitost je vhodná pro vlastní rekreaci i k pronájmům.

Přízemí tvoří prostorná obytná kuchyně s jídelnou a relaxačním koutem, koupelna a samostatná toaleta. V patře jsou 4 ložnice a toaleta.

Dům je kompletně zařízen pro ubytovací účely. Stylovou atmosféru interiéru dokresluje krb v obytném prostoru. Kuchyně je vybavena sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem a myčkou nádobí. V přízemí je elektrické podlahové vytápění, v patře přímotopy. Voda pochází z vlastní studny, odpady jsou řešeny DČOV. K dispozici je velká garáž a venkovní parkovací stání. K příjemné relaxaci slouží bazén (s posuvným krytím), který obklopuje slunná terasa, na zahradě je také ohniště a dětské hřiště. Lyže, kola a další náčiní si lze uložit v uzamykatelném zahradním domku.

Velice pěkné a klidné místo hned u lesa, okolo domu vedou turistické i cyklistické trasy. Až k domu je příjezd po celoročně udržované asfaltové komunikaci. Blízko je sáňkařská dráha, cesta k nejbližší sjezdovce trvá pouze 3 minuty autem. V obci fungují prodejny potravin, restaurace, cukrárna, lékárna i bankomat.

Užitná plocha 143 m2, zastavěná plocha 184 m2, (90 m2 roubenka, 61 m2 garáž, 33 m2 dřevostavba-sklad), zahrada 1 354 m2, pozemek 1 538 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    44100
  • Prodejní cena
    16 500 000 Kč / 653 077 €
  • Podlahová plocha
    144 m²
  • Zastavěná plocha
    184 m²
  • Pozemek
    1 538 m²
  • Parkování
    Garáž + venkovní stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Liberecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.