Rodinný dům, 4+1

Nový čtyřpokojový rodinný dům na prodej, vybavený ve vysokém standardu, se systémem inteligentní domácnosti Loxone a parkováním pro 4 auta. Dům je umístěn v blízkosti kompletní občanské vybavenosti a zároveň v obklopení přírodou vhodnou k relaxačním procházkám lesem či k cykloturistice. Výborná dostupnost centra města, pouze 10 minut jízdy autem.

Dispozici přízemí tvoří obývací pokoj s prosklenou stěnou s výhledem na přilehlou zeleň a okolní lesy, kuchyně se spíží, jídelní část a toaleta pro hosty. Z obývacího pokoje i kuchyně je vstup na terasu. Poschodí domu se skládá z noční části – hlavní ložnice s en-suite koupelnou (s walk-in sprchovým koutem a WC), dalších dvou ložnic a druhé koupelny (s vanou a WC) se vstupem z chodby. Ke každé ložnici patří francouzský balkon. Zapuštěné podlaží tvoří garáž pro 2 vozy s průchodem do předsíně s vestavěnou šatnou a technické místnosti s prádelnou.

Vybavení novostavby tvoří hliníková okna s trojskly a vnějšími elektricky ovládanými hliníkovými žaluziemi, dřevěné podlahy, krb v obývacím pokoji, podlahové vytápění, chlazené stropy, systém inteligentní domácnosti Loxone, tepelné čerpadlo, kamerový systém, alarm, vodovodní baterie Hansgrohe, sanita Duravit a kuchyňské vestavné spotřebiče Bosch.

Umístění domu je ve výborné lokalitě, která poskytuje veškeré služby dostupné v obchodním centrum Vivo. Volnočasové aktivity zastřešuje nedaleký plavecký bazén, wellness ve čtvrti Pasienky nebo jezero Kuchajda. Perfektní je i blízkost zastávek MHD včetně tramvajové trati směřující přímo do historického centra města

Podlahová plocha 196 m2, terasa 40 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103842
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha
    196 m²
  • Terasa
    40 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    236 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.