Rodinný dům

Charles Street, Mayfair W1J
Impozantní nárožní dům umístěný v srdci oblasti Mayfair v londýnském West Endu s řadou muzeí a galerií. Tato rozlehlá rezidence se může pochlubit 18metrovým průčelím, prostornou střešní terasou a osmi ložnicemi s vlastními koupelnami.

Celková rozloha pětipodlažní budovy přesahuje 630 m2, všechna podlaží jsou propojena výtahem. Ve zvýšeném přízemí je velká obytná kuchyně, v 1. patře majestátní obývací pokoj, 2.–4. podlaží jsou vyhrazena pro ložnice s en-suite koupelnami, v nejvyšší úrovni je střešní terasa s posezením a výhledem do širokého okolí. Vznešené prostory nabízejí nejen pohodlné bydlení, ale jsou také ideální pro společenské akce

Interiér je zařízen špičkovými materiály a vybavením, moderní prvky jsou vkusně kombinovány s dobovými. Na stylu dodávají tradiční anglická členěná okna

Lokalita kolem ulice Charles Street je známá luxusními butiky, uměleckými galeriemi, exkluzivními restauracemi s mezinárodní kuchyní a kavárnami. Občanská vybavenost zahrnuje i prestižní školy. Blízko je také k významným památkám a parkům, jako je Buckinghamský palác nebo Green Park. Centrum Londýna je rychle dosažitelné hromadnou dopravou i pěšky.

Užitná plocha 638,5 m2.  

Předmětem prodeje jsou vlastnická práva k domu i pozemku, na němž stojí.


 

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103470
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    F
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Londýn

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.