Rodinný dům, 7+kk

Exkluzivní nabídka prodeje tradiční horské usedlosti známé pod názvem Usadlosť Pieniny. Na rozlehlém upraveném pozemku stojí prostorný rodinný dům s nádhernými výhledy na les a hospodářská budova. Usedlost na krásném zeleném a absolutně tichém místě na dosah od Pieninského národního parku a Červeného Kláštora je vhodná i jako penzion. 

Velký dům ve venkovském stylu má v přízemí vstupní halu, plně zařízenou velkou kuchyni s komorou, obývací pokoj s keramickými kachlovými kamny a další velký salónek s krbem a nevšedním výhledem. Naproti kuchyni jsou 2 toalety, šatna a technické zázemí domu. Z obývacího pokoje vede krásné dřevěné schodiště do 1. patra, které je tvořeno 5 prostornými pokoji s en-suite koupelnami (sprchový kout, umyvadlo a WC). Vedle domu se nachází venkovní sklad na nářadí. Tento dům má vlastní příjezdovou cestu s parkováním před domem.  

Dům je novostavbou s použitím vysoce kvalitních materiálů. Okna, dveře i podlahy jsou ze špičkového dřeva. Teplo zabezpečuje plynový kotel Viessmann a krb s průduchy na horní podlaží, dolní podlaží kromě pokojů má podlahové vytápění. Ohřev teplé vody je cirkulovaný. Celý dům má pokrytí LAN sítí. Celou usedlost obklopuje rozlehlý oplocený pozemek se stromy, hospodářskou budovou a malým dětským hřištěm.  

Toto velmi tiché místo v srdci přírody má ideální polohu na okraji města v objetí lesů. Usedlost přináší příležitost k relaxaci v krásné přírodě Pienin. Nedaleko je zastávka autobusu, autem se lze během pár minut dostat do Pieninského národního parku stejně jako do Vysokých Tater. Ve městě je plná občanská vybavenost s nejbližším větším městem Kežmarok či Stará Lubovňa. Nabídka v okolí je rozmanitá a zajímavá – navštívit lze okolní lázně či vyrazit za blízkými kulturními památkami (nedaleký hrad, zámek či muzeum). V okolí se též nachází množství kvalitních restaurací a kaváren, kde je možné si vychutnat tradiční slovenskou kuchyni. Město Spišská Stará Ves je hraničním přechodem s Polskem.

Užitná plocha domu 241 m2 (zastavěná plocha 184 m2), hospodářská budova 42 m2, zahradní altánek 14 m2, pozemek celkem 2 500 m2. Bez dalších úprav usedlost nabízí až 10 lůžek.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102826
  • Prodejní cena
    9 814 350 Kč / 390 000 €
  • Podlahová plocha
    241 m²
  • Garáž
    Ano
  • Jiné prostory
    Ano
  • Zastavěná plocha
    241 m²
  • Pozemek
    2 500 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Prešovský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.