Rodinný dům, 5+kk

Novostavba rodinného domu plného denního světla, s terasou pod bioklimatickou pergolou, garáží a rovinatou slunnou zahradou stojí ve slepé ulici obce Nový Vestec. Nová vilová zástavba se rozkládá přímo u lesoparku v blízkosti Staré Boleslavi, pár minut jízdy od severovýchodního okraje Prahy. 

Přízemí tvoří více než 50metrový obytný prostor s jihozápadně orientovanou terasou a s přípravou na kuchyni, dále šatna, komora, toaleta, technická místnost a předsíň. Privátní zóna v patře se skládá ze 4 ložnic, koupelny (s vanou, sprchovým koutem, WC a dvojumyvadlem), samostatné toalety a dvou šaten

Zděný dům (samostatná polovina dvojdomu) byl zkolaudován v prosinci r. 2022. Ke kvalitnímu vybavení patří okna s trojskly a venkovními elektrickými roletami s možností centrálního uzavření, lepené dřevěné podlahy, klimatizace celého domu, centrální vysavač, zabezpečovací zařízení, bezfalcové dveře, podlahové vytápění napojené na tepelné čerpadlo. Povrch terasy je z exotického dřeva Garapa, stínění poskytuje elektricky ovládaná bioklimatická pergola. Parkování zajišťuje garáž, z níž vede vstup do zahrady. Rovinatá zatravněná zahrada je udržována automatickou závlahou

Dům se nachází v klidné slepé ulici. Mateřská a základní škola i další občanská vybavenost je v krátké dojezdové vzdálenosti autem či autobusem z blízké zastávky. Místo má také výhodnou polohu pro dojíždějící do Prahy, Černý Most je vzdálen jen pár minut jízdy po dálnici D10. Obec obklopuje pěkná polabská krajina, blízko je koupací jezero u Káraného, slatinné lázně Toušeň, lesopark Houšťka se sportovišti nebo přírodní památka Černý orel, která je součástí bývalých královských lesů. Krajinu protínají cyklotrasy a turistické i naučné stezky, vede tudy i poutní cesta Blaník-Říp.  

Užitná plocha 210 m2, zastavěná plocha 129 m2, zahrada 300 m2, pozemek 429 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101652
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    210 m²
  • Garáž
    Ano
  • Pozemek
    429 m²
  • Parkování
    Garáž
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.