Rodinný dům, 5+kk

Slunečný pětipokojový rodinný dům se třemi podlažími v oblíbené a vyhledávané lokalitě v Senci na Slunečních jezerech.

Dispozici prvního podlaží tvoří vstupní hala, obývací pokoj s kuchyní a vstupem na prostornou terasu se zahradou, ložnice, koupelna a šatna. Patro domu disponuje galerií (možnost předělávky na samostatný pokoj), hlavní ložnice se vstupem na terasu, dvě další ložnice a koupelna. Zapuštěné podlaží rodinného domu má samostatný vchod a v minulosti byl využíván jako vinárna. Dispozici tvoří hlavní místnost s barem a krbem, koupelna, serverovna a skladové prostory. Zastřešené parkování na dvoře je možné pro dvě auta, další placené stání je před domem.

Standard domu zahrnuje vytápění radiátory, inteligentní ovládání prostřednictvím aplikace Somfy, okna s trojskly, elektrické žaluzie, zvukovou techniku značky Dynaudio, přípravu pro klimatizaci a nábytek na míru. Topení je zajištěno plynovým kotlem.

Kompletní rekonstrukce domu proběhla v roce 2019. Balkony a terasy domu jsou rozšířeny a dům lze dostavět do stran.

Dostupnost na dálnici je vynikající, v blízkosti je i vlaková a autobusová doprava. Areál Slunečních jezer nabízí nespočet aktivit, například turistiku, šlapadla a dětské mini skútry, trampolíny, paddleboardy, plážový volejbal, házenou, plážový fotbal, vodní fotbal, vodní skákací hrad, tenis, minigolf, jógu, zumbu apod. Lokalita disponuje řadou restaurací, bufetů a velkým aquaparkem. V zimě lze využít vnitřní část aquaparku s wellness včetně saunového světa.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101086
  • Prodejní cena
    16 422 250 Kč / 650 000 €
  • Podlahová plocha
    180 m²
  • Terasa
    45 m²
  • Užitná plocha
    225 m²
  • Pozemek
    362 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.