Přehled jednotek

Rohan City Penthouses

Rohan City Penthouses jsou opravdovými klenoty dvou budov Diamanty Karlín, které právě vznikají dle návrhu renomovaného mezinárodního architektonického studia Evy Jiřičné a Petra Vágnera, AI DESIGN. Pět prémiových klimatizovaných bytů v 9. a 10. podlaží budov s nevšedním půdorysem ve tvaru diamantu bude vynikat velikostí, vzdušností, množstvím denního světla i výhledy na hladiny Vltavy či zelený vrch Vítkov. Příhodná poloha u řeky v nové čtvrti Rohan City, v pěším dosahu golfového klubu, mnoha vyhlášených gurmánských podniků i veškerých služeb ke každodennímu životu. Plánované dokončení Q2/2024.

O projektu
Pět přepychových penthousů zaujme nejprestižnější místo v 9. a 10. podlaží dvou budov Diamanty Karlín stojících uprostřed zeleně. Tyto unikátní byty nabídnou velkoryse pojaté bydlení na ploše od 187 do 352 m2, které bude obklopovat až 175 m2 teras. Svou pečlivě promyšlenou kompozicí, standardem vybavení i nerušenými výhledy na Vltavu či Vítkov budou výrazně převyšovat ostatní jednotky v projektu.

Byty
V penthousech nesoucích názvy Koh-i-Noor, Hope, Sancy, Hortensie a Cullinan vznikne prostor pro impozantní obytnou část, která ohromí dvojitou výškou stropu (5,9m) a prosklenou fasádou, díky níž interiér přirozeně splyne s exteriérem. Pečlivě sestavená kompozice 3+kk, 4+kk nebo 5+kk nabídne logicky oddělenou denní a klidovou zónu. Čtyři penthousy budou mít navíc vlastní střešní terasu, která vytvoří zcela privátní oázu s plochou zeleně, prostorem pro whirlpool a venkovní kuchyň. Všech pět penthousů bude předáno v kompletním dokončení vyjma kuchyně. Atmosféru interiérů dokreslí prvotřídní přírodní materiály, jako je dřevo a sklo. O pohodlí se bude starat podlahové vytápění, klimatizace, rekuperace i inteligentní systém domácnosti Loxone. Ke každému penthousu přísluší sklep, 4 garážová stání a 1 nabíječka elektromobilu. Domy budou vybaveny též společnou kočárkárnou/kolárnou a zázemím pro mytí kol, psů a terasového vybavení. Obyvatele bude chránit centrální recepce a kamerový systém.

Lokalita
Donedávna nevyužívaná plocha Rohanského ostrova prochází neuvěřitelnou přeměnou v moderní rezidenční čtvrť s rozsáhlými plochami zeleně a s promenádou podél Vltavy pro pěší, běžce i cyklisty. Rohan City bude ukázkovým příkladem čtvrti krátkých vzdáleností. Kousek to bude do všech populárních bister, restaurací i kaváren, po nové lávce půjde pohodlně dojít do další trendy kulturní čtvrti Holešovice, centrum Prahy se otevírá hned za nedalekým Negrelliho viaduktem.

Pro další informace navštivte webovou stránku projektu.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41315
  • Adresa
    Rohanské nábřeží, Praha 8, Karlín
  • Světlá výška stropu
    5,90 m
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.