Penthouse 4+kk, 9. + 10. + 11.NP, SANCY

Vzdušný penthouse Sancy se 170 m2 teras a nerušenými výhledy je umístěn na samém vrcholu jedné ze 2 budov Diamanty Karlín, navrženými světově proslulými architekty Evou Jiřičnou a Petrom Vágnerom. Projekt, který se stane novou architektonickou dominantou Rohanského ostrova, nabídne pohodlné bydlení ve veškerém komfortu, v pěším dosahu golfového klubu, mnoha vyhlášených karlínských gurmánských podniků i veškerých služeb. Plánované dokončení Q2/2024.

Pečlivě promyšlenou kompozici jednotky v 9. a 10. podlaží s výměrou 217 m2 interiéru i 170 m2 teras s výhledem na zelený vrch Vítkov bude tvořit světlý a vzdušný obytný prostor s dvojitou výškou stropu (5,9m) a prosklenou stěnou stírající hranice mezi vnějším a vnitřním světem, dále 3 ložnice, 3 koupelny, samostatná toaleta a vstupní hala. Na střešní terase bude kromě pobytové plochy také prostor pro zahradu.

Součástí vysokého standardu vybavení budou dubové podlahy (možný výběr odstínu), podlahové vytápění po celé ploše bytu, monumentální schodiště, hliníková okna s izolačními skly, inteligentní systém domácnosti Loxone k ovládání osvětlení, klimatizace, žaluzií i rekuperace, sanita Laufen, bezfalcové interiérové dveře, vstupní bezpečnostní protipožární dveře a videotelefon. Celkovou atmosféru dokreslí prvotřídní přírodní materiály, jako jsou dřevo a sklo. Součástí kupní ceny jsou 4 garážová stání, sklep a nabíječka na elektromobil. Dům bude chránit centrální recepce a kamerový systém, obyvatelům bude k dispozici kočárkárna/kolárna, prostor pro mytí kol či psů a společná zahrada s uklidňujícím výhledem na plynoucí vodní hladinu.

Donedávna nevyužívaná plocha Rohanského ostrova prochází neuvěřitelnou přeměnou v moderní rezidenční čtvrť s rozsáhlými plochami zeleně a s promenádou podél Vltavy pro pěší, běžce i cyklisty. Z Rohan City to bude kousek do všech populárních karlínských bister, restaurací i kaváren, po nové lávce půjde pohodlně dojít do další trendy kulturní čtvrti Holešovice, centrum Prahy se otevírá hned za nedalekým Negrelliho viaduktem.

Podlahová plocha 217,2 m2, terasy 170,5 m2 ( 19,3m2, 19,3m2 + střešní terasa 131,9 m2)

Pro další informace navštivte webovou stránku projektu www.rohancitypenthouses.cz.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41607
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    217 m²
  • Terasa
    171 m²
  • Celková plocha
    388 m²
  • Světlá výška stropu
    5,90 m
  • Parkování
    4 parkovací stání a 1 elektro nabíječka na auto
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.