Přehled jednotek

Rezidence Italská 8

Rezidence Italská 8, to je noblesa počátku 20. století spojená s prvotřídními moderními materiály 21. století. Rezidenční projekt s 25 jednotkami je zasazen do atraktivní čtvrti Vinohrady v pěším dosahu centra, všech služeb i parků.
Plánovaný termín kolaudace leden 2021, půdní byty červenec 2021.

O projektu
Budovu v Italské ulici vystavěl na počátku 20. století významný architekt Antonín Hubáček, jehož nejslavnějším dílem je Grandhotel Praha v Jičíně. Po citlivé rekonstrukci bytového domu v Italské ulici vzniknou pohodlné byty splňující i vysoké nároky na kvalitní bydlení.

Byty
Developerský projekt obsahuje celkem 25 bytových jednotek s dispozicemi od 2+kk do 3+kk a plošnou výměrou od cca 54 do 65 m2, jeden podkrovní byt velký přes 120 m2. Některé z bytů budou mít terasu, balkon nebo lodžii, a to i do klidného zeleného vnitrobloku. Byty budou dokončeny v jednom ze tří standardů: Modern Black, Modern White nebo Vintage. Součástí vybavení budou dubové podlahy, dlažby a obklady Graniti Fiandre, koupelnové vybavení Grohe a Laufen a lakované interiérové dveře. Vytápění zajistí elektrokotle. K jednotkám bude příslušet sklepní kóje.

Lokalita
Rezidence se nachází v důstojné čtvrti Vinohrady v blízkosti vinohradských dominant kostela sv. Ludmily nebo Divadla Na Vinohradech. Okolí je plné kaváren, bister a restaurací, obchodů a provozoven. Strategická, dobře přístupná poloha se nachází blízko stanic metra linky A (Náměstí Míru a Muzeum) i linky C (I. P. Pavlova). Na procházku lze vyrazit do blízkých Riegrových sadů s vyhlášenou zahradní restaurací nebo do romantické Grébovky. Za pár minut je možné dojít přes revitalizované Čelakovského sady a kolem výrazné budovy Národního muzea na Václavské náměstí.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37138
  • Adresa
    Italská, Praha 2, Vinohrady
  • PENB
    E

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.