Přehled jednotek

Vila ÉPOQUE

Vytříbený vkus, důraz na nejnovější technologie a vysoké nároky na životní styl budoucích obyvatel, to vše formovalo charakter Vily ÉPOQUE. Komorní butiková rezidence zasazená do překrásné zahrady v noblesní čtvrti Malvazinky, v sousedství architektonických ikon Winternitzovy vily či Pickova domu, představuje crème de la crème pražského realitního trhu. 

O projektu

Vilu ÉPOQUE definují vytříbené materiály nejvyšší kvality i pečlivé provedení každého detailu. Nádherné interiéry velkorysých bytů jsou vybaveny zařízením od italského designového gigantu Poliform, střešní bazén z dílny BERNDORF Baderbau s transparentním dnem nabízí neuvěřitelný průhled z interiéru bytu na otevřené nebe, exkluzivní privátní klubové garáže skýtají parkování až pro 3 vozy, rezidentům jsou k dispozici hobby místnosti pro volnočasové aktivity a v neposlední řadě i společná zahrada dle návrhu nejznámějšího zahradního architekta, Ferdinanda Lefflera. Společné prostory vily nesou osobitý rukopis studia under-construction architects, které věnovalo mimořádnou pozornost všem prvkům, od schránek po kliky, schodiště je nasvícené designovými světly českého výrobce BOMMA. Život ve vile zjednodušuje systém generálního klíče a systém chytré domácnosti. Ten slouží mj. k ovládání osvětlení, exteriérových žaluzií, topení a bezprůvanového chlazení či vzdálené kontrole garáže. Samozřejmostí je zabezpečovací a tísňový systém budovy, do kterého jsou integrovány magnetické detektory oken a vstupních dveří i detektory kouře a pohybu. Energeticky úsporné a ekologické vytápění umožňují tepelná čerpadla, přísun čerstvého vzduchu zajišťuje do všech bytů centrální vzduchotechnická jednotka.

Byty

Každé z pěti pater nadčasové vily obsadil samostatný velkorysý byt s dispozicemi od 3+kk po 5+kk a výměrou od 100 m2 po 216 m2. Design interiérů je laděný do tlumených přírodních barev za použití nejkvalitnějších materiálů podtrhujích luxus a důraz na detail. Italské designové kuchyně Poliform jsou vybaveny spotřebiči nejvyšší řady značky Miele, efektivní věstavěný nábytek a úložný systém rovněž od Poliformu vytvářejí harmonický funkční interiér, koupelny jsou vybaveny značkovou sanitou a bateriemi Axor z leštěného černého chromu. Vysoký standard dále zahrnuje třívrstvé dřevěné podlahy, velkoformátové obklady a dlažby italského výrobce Italgraniti, 2,4m vysoké bezfalcové interiérové dveře, dřevo-hliníková okna Josko s izolačními trojskly a venkovními žaluziemi a vstupní bezpečnostní dveře. 

Lokalita

Čtvrť Malvazinky má výhodnou polohu vysoko nad centrem Prahy a zároveň v jeho rychlém dosahu. Petihvězdičkové obchodní centrum Nový Smíchov, kvalitní restaurace a kavárny, soukromé lékařské kliniky i školy všech stupňů včetně francouzského lycea či prestižního gymnázia jsou jen zlomkem služeb, které se v této noblesní čtvrti nachází. Poklidnou atmosféru životu na Malvazinkách dodávají zelená zákoutí pečlivě udržovaných parků Santoška, Mrázovka nebo Sacré Coeur.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3
  • Půdorys 4
  • Půdorys 5

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103251
  • Adresa
    Na Cihlářce, Praha 5, Smíchov
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.