Byt 3+kk, 1. NP, DECO, 278,2 m2

Ojedinělý přízemní byt s terasou (25,7 m2), klubovou samostatně uzavíratelnou garáží (64,8 m2), hobby místností (15 m2) a kvetoucí zahradou (60,2 m2) navrženou známým architektem Ferdinandem Lefflerem tvoří součást architektonické novinky na pražských Malvazinkách. Vila ÉPOQUE je technologickým a designovým skvostem, který určuje nový standard exkluzivního rezidenčního bydlení.

Z obývacího pokoje s kuchyní i z obou velkoryse pojatých ložnic se vstupuje na terasu a do soukromé zahrady. Byt dále disponuje 2 koupelnami, technickou místností, předsíní a zádveřím s přímým vstupem do dvojgaráže a hobby místnosti.

Při stavbě Vily ÉPOQUE byly použity vytříbené materiály nejvyšší kvality, které podtrhují luxus a pečlivé provedení každého detailu.
Špičková kuchyně s varným ostrůvkem navržená italským designovým gigantem Poliform je vybavena vestavnými spotřebiči nejvyšší řady od kvalitní značky Miele a doplněna podle stejného návrhu důmyslným úložným prostorem, vestavěnými skříněmi a plně zařízenými šatnami. Koupelny jsou vybaveny značkovou sanitou a bateriemi Axor z leštěného černého chromu. Vysoký standard dále zahrnují třívrstvé dřevěné podlahy, velkoformátové obklady a dlažby italského výrobce Italgraniti, 2,4m vysoké bezfalcové interiérové dveře, dřevo-hliníková okna Josko s izolačními trojskly a venkovními žaluziemi, vstupní bezpečnostní dveře. Systémy generálního klíče a chytré domácnosti usnadňují a automatizuji různé aspekty bydlení. Slouží např. k ovládání osvětlení, exteriérových žaluzií, topení a bezprůvanového chlazení či vzdálené kontrole garáže. Do zabezpečovacího a tísňového systému jsou integrovány magnetické detektory oken a vstupních dveří i detektory kouře a pohybu. Energeticky úsporné a ekologické vytápění umožňují tepelná čerpadla s geotermálními zemními vrty, přísun čerstvého vzduchu zajišťuje centrální vzduchotechnická jednotka.
K bytu náleží klubová samostatně uzavíratelná garáž navržená pro 2 velké vozy a hobby místnost pro volnočasové vyžití. K dispozici je také kompletní návrh interiérového vybavení, který je možné v případě zájmu celý realizovat. 

Vila ÉPOQUE je umístěna mezi prvorepublikové vily v prestižní rezidenční čtvrti Malvazinky, která poskytuje plnohodnotné městské bydlení s veškerými službami na dosah. Stejně blízko je jak do rušného smíchovského centra, tak do zeleně okolních parků Santoška či Sacré Coeur.

Podlahová plocha 112,5 m2, exteriér celkem 85,9 m2, z toho terasa 25,7 m2 a zahrada 60,2 m2, sklep/hobby místnost 15 m2, privátní garáž 64,8 m2.

Vybavení

  • Výtah
  • Klimatizace

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105357
  • Prodejní cena
    Rezervováno
  • Podlahová plocha *
    113 m²
  • Terasa
    86 m²
  • Celková plocha
    198 m²
  • Parkování
    Privátní garáž 64,8 m2
  • Sklep
    15 m²
  • PENB
    B
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.