Byt, 4+kk

Reprezentativní byt s vysokými stropy, zachovanými původními umělecko-řemeslnými prvky, arkýřem a jižně orientovaným balkonem poskytujícím výhled do korun stromů i na ikonickou stavbu kostela J. Plečnika je umístěný ve 3. podlaží nárožního historického domu s moderním výtahem. Cihlový dům stojí v klidné části náměstí Jiřího z Poděbrad.


Téměř 200metrová plocha bytu je rozdělena na prostorný obývací pokoj s jídelnou, samostatnou kuchyni, 3 ložnice, 3 koupelny, komoru a velkoryse pojatou vstupní halu. Z jedné ložnice vede vstup na slunný balkon.

Byt je zrekonstruovaný, na podlahách jsou zámecké parkety, v obývacím pokoji krb, stěny zdobí designové tapety, stropy rozety. Místnosti propojují dvoukřídlé dveře s ornamentálními skly. Jedna z koupelen je uzpůsobena pro vozíčkáře, vytápění řeší plynový kotel. Parkování je možné před domem v zóně pro rezidenty.

Dům stojí přímo na náměstí Jiřího z Poděbrad, které lemují kavárny se zahrádkami, restaurace i obchody, na náměstí se pravidelně prodávají farmářské produkty. Pár kroků od domu je stanice metra i tramvajová zastávka, v bezprostřední blízkosti funguje mateřská i základní škola. Lokalitu zpříjemňuje plno pečlivě upravených zelených ploch, a to nejen v okolních parcích, z nichž největší jsou Riegrovy sady, ale i na náměstích.

Podlahová plocha 188,6 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Vybavení

  • Výtah

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    44147
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    6 700 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    189 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.