Byt 3+kk, 5.NP, č.16

Nový byt s přímým výhledem na Pražský hrad je součástí exkluzivního projektu VII. Dům, který právě vzniká na prestižní adrese na Valdštejnském náměstí, v místě s neuvěřitelně silným geniem loci. Dlouhá a bohatá historie budovy, moderní český design i vybavení prémiových značek vytvářejí kombinaci zajišťující naprosto unikátní bydlení.

Dispozice bytu ve 5. podlaží se skládá z více než 40metrové obytné místnosti s unikátním kamenným portálem z božanovského pískovce a s přípravou na otevřenou kuchyni, 2 ložnic s vlastními koupelnami s WC, šatny, technické místnosti samostatné toalety a vstupní haly. Okna obývacího pokoje a hlavní ložnice poskytují úchvatné výhledy na největší dominantu metropole Pražský hrad.

Návrh interiéru vytvořilo studio FormaFatal architektky Dagmar Štěpánové. K vysokému standardu patří dubová podlaha v chevronovém vzoru, designové radiátory Agorà od italské značky TUBES, kompletně zařízená koupelna s podlahovým vytápěním, umyvadlem Villeroy & Boch, sprchovou vaničkou Hüppe, toaletou Tece a bateriemi Bongio, bezfalcové dveře Invisidoor s klikami DND Handles nebo nová dřevěná okna. Vytápění řeší centrální domovní kotelna s plynovými kondenzačními kotli. Obyvatelům domu jsou k dispozici reprezentativní společné prostory s klasicistním schodištěm, doplněným originálním designovým osvětlením, k pohodlí slouží výtah.

Atraktivní adresa v sousedství se sídlem Senátu i Poslanecké sněmovny spolu s bezprostřední blízkostí nejvýznamnějších pražských památek dodává životu v VII. Domě charakter výjimečnosti. Místo umožňuje bydlení uprostřed Malé Strany, a přitom na klidném místě, jen pár minut chůze od stanice tramvaje i metra, v blízkosti nádherně upravených palácových zahrad, Petřínských sadů i parku Kampa s romantickou Čertovkou. V nejbližším okolí fungují vyhlášené restaurace a stylové kavárny i zázemí luxusních hotelů se službami Spa i fitness, ale také školy a další služby potřebné ke každodennímu životu.

Floor area 118,2 m2.

Fotografie byly pořízeny v zařízeném vzorovém bytě se stejnou dispozicí.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43489
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    118 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.