Mezonet 5+kk, 6.NP, č.17

Zcela unikátní byt s pohlednicovými výhledy a interiérem od renomovaného architektonického studia SAD je největší jednotkou v exkluzivním projektu VII. Dům, který vzniká citlivou přestavbou měšťanského domu stojícího na Malé Straně v jižním zákoutí Valdštejnského náměstí.

Hlavní obytný prostor v 6. podlaží domu ohromí svojí velikostí, krásným světlem a kouzlem renovovaného trámoví. Tento variabilní prostor má přípravu na kuchyňskou linku a na závěsný krb. V pravém křídle bytu je umístěna hlavní ložnice s výhledem na katedrálu sv. Víta, s walk-in šatnou a soukromou koupelnou. Další dvě ložnice s výhledy na Pražský Hrad a Valdštejnský palác jsou v levé části bytu, kde nechybí ani koupelna se sprchou. Součástí bytu je také technická místnost, samostatná toaleta a úložný prostor. Nad ložnicemi a částí kuchyňské zóny je prostorné podkroví, který lze využít jako pracovnu, knihovnu či odpočinkovou zónu.

S atypickým prostorem si poradili zkušení architekti z Atelieru SAD pod vedením Martina Kalhouse. Cílem, který se podařilo beze zbytku naplnit, bylo podtrhnout krásu a jedinečnost prostoru a vytvořit budoucím majitelům v tomto nádherném prostředí moderní, příjemný a pohodlný domov. Ke špičkovému standardu patří travertinové obklady koupelen, dubová prkenná podlaha vyrobená na zakázku na jižní Moravě, LED osvětlení trámoví, elektronické ovládání osvětlení, klimatizace, rekuperace, příprava na alarm či na elektrické rolety. Do 5. podlaží vede moderní výtah s designovými skleněnými obklady, jedno poschodí k bytu se vystoupá po širokém historickém schodišti. K bytu náleží sklep s gotickou klenbou jako stvořený pro archiv velké sbírky vína.

Sousedství s Valdštejnským palácem a bezprostřední blízkost Karlova mostu, Pražského hradu, Valdštejnské zahrady či Kampy dodává životu v VII. Domě unikátní charakter. Prestižní adresa umožňuje majitelům bytů žít uprostřed Malé Strany, přitom stranou turistického ruchu, jen pár minut od stanice tramvaje i metra. V nejbližším okolí se najdou vyhlášené restaurace, stylové kavárny a bistra i služby ke každodennímu životu včetně škol, v pěším dosahu je například mezinárodní Park Lane International School. K relaxaci v zeleni láká jedinečný soubor palácových zahrad či nedaleké svahy romantického Petřína.

Podlahová plocha 323,3 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43173
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    323 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.