Byt, 4+kk

Prostorný klimatizovaný byt v 6. nadzemním podlaží s jižní terasou, okny do zeleně a výhledem na Pražský hrad. Součást moderní rezidence s recepcí, privátní zahradou a dětským hřištěm. Lokalita přímo u parku Parukářka a jen pár minut chůze od zastávky MHD, která zajišťuje rychlé a přímé spojení do centra.

Obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem je velmi světlý díky francouzským oknům, jimiž se vchází na terasu. Vstup na ni vede také ze dvou ložnic, ta třetí má vlastní koupelnu. Dále je v bytě hlavní koupelna, samostatná toaleta, šatna, komora s přípojkou na pračku, předsíň a chodba.

Moderní interiér bytu podtrhují dřevěné plovoucí podlahy, dřevěná eurookna a bezfalcové dveře, k vybavení patří 4 klimatizační jednotky a domovní videotelefon. Vytápění zajišťuje centrální kotelna v domě. Kupní cena zahrnuje garážové stání a sklep. Součástí domu je také uzamykatelná kočárkárna/kolárna.

Dům je doslova obklopen zelení, stojí přímo na úpatí Vrchu sv. Kříže s parkem Parukářka a z druhé strany má vlastní zahradu. Oblíbený rozlehlý park přímo za okny je ideálním místem k běhání, procházkám, venčení domácích mazlíčků a v letních měsících k piknikům. Zastávka tramvají s přímým spojením do centra a na všechny trasy metra je vzdálená jen několik minut chůze. V nejbližším okolí rezidence se nachází kompletní občanská vybavenost včetně pošty, lékárny, plaveckého bazénu a fitness centra, přímo v ulici je mateřská i základní škola. Samozřejmostí je celá řada restaurací a také pestrý výběr klubů, které Žižkov proslavily daleko za hranicemi hlavního města.

Interiér 120 m2, terasa 35 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27752
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 500 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    120 m²
  • Terasa
    35 m²
  • Celková plocha
    155 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.