3+kk, 5.NP, č. 7

Byt s historickými barokními a klasicistními prvky se zimní zahradou a balkonem na celém 5. nadzemním podlaží historického, plně rekonstruovaného činžovního domu situovaného přímo na úpatí Pražského hradu. Prestižní adresa v samém srdci Malé Strany, v místě s jedinečnou atmosférou a jen pár minut chůze od Malostranského náměstí, Karlova Mostu či Kampy. Plánované dokončení Q1 2019.

Do bytu se vstupuje schodištěm vedoucího ze 4. NP. Interiér bytu je tvořen předsíní se vstupem do dětského pokoje/herny a na samostatnou toaletou pro hosty, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a jídelnou, ložnicí s en-suite koupelnou a toaletou.

Byt bude před prodejem připraven ve stavu white walls, tj. bez dokončení finálních povrchů a zařizovacích předmětů. Interiér si dokončí a zkolauduje nový majitel pod dohledem architekta projektu. Součástí rekonstrukce budovy je nová střecha a fasáda, nová špaletová okna orientována na západ a repase historických oken do ulice,repliky původních vchodových dveří,stropy se štukovou výzdobou bez finalní výmalby, rekonstrukce společných prostor, kompletní výměna veškerých inženýrských sítí, nová centrální plynová kotelna a také příprava pro klimatizaci. Technická příprava umožňuje variabilní řešení koupelny. V domě bude vybudován hydraulický výtah.

Vysoce žádaná lokalita přímo pod Pražským hradem, v pěším dosahu nespočtu významných památek, muzeí, galerií, restaurací, kaváren a romantických zákoutí. Dům se nachází pár kroků od zastávky tramvají a 5 minut chůze od stanice metra Malostranská a zároveň v blízkosti Petřínských sadů nebo Valdštejnské zahrady.

Interiér 85,1 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27127
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    87 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.