Prague Marina

Obchodní prostory v rezidenční části prestižního multi-funkčního projektu Prague Marina, jenž se nachází v rychle se rozvíjející části pražských Holešovic, v místech původního pražského přístavu a s vynikající dopravní dostupností. Součástí projektu jsou, vedle nadstandardních rezidenčních prostor, také kanceláře/sídla řady významných českých i mezinárodních firem, prodejny zavedených značek, vyhlášené restaurace a stylové kavárny. Umístění přímo na břehu Vltavy, kde lokalita nabídne řadu příležitostí ke sportovnímu vyžití, mimo jiné cyklostezku, tenisové kurty či hřiště na beach volejbal a mnoho dalšího.

Lokalita:
Projekt je situován blízko centra města (5 minut automobilem) a v blízkosti stanic metra Nádraží Holešovice, Vltavská (trasa C) a Palmovka (trasa B) a pár minut chůze od tramvajových zastávek Dělnická a Ortenovo náměstí. Bezproblémové parkování k dispozici přímo před vchodem.

Vybavení a služby:
Vybavení zahrnuje kamerový systém pro garáže a venkovní prostory, systémy protipožární ochrany - alarmy, sprinklery, automatické ovládání dveří, apod.

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    20280
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Plocha k dispozici
    194 m²
  • Parkování
    3000 Kč / ps / měsíc
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další obchodní prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.