kanceláře, snížené přízemí

Kancelářské prostory k pronájmu ve sníženém přízemí v revitalizovaném objektu bývalé vyhlášené nuselské výrobny uzenin v Praze 4. Současnou podobu se zachováním a zakomponováním původního „udícího“ komínu navrhl renomovaný architekt Patrik Hoffman, nositel ceny za architekturu Grand Prix 2013. Svým industriálním rukopisem a kvalitou se snaží zachovat autenticitu výrobního provozu s novou tváří požadovanou moderní dobou.

Čtyři podlaží lze využít buď jako jeden celek nebo zvlášť jako samostatná nezávislá podlaží. Snížené přízemí a přízemí lze využít jako kanceláře, první a druhé podlaží jako ateliér s možností střešního altánu pod „uzenářským“ komínem s výhledem do celého dvora. Přízemí je osvětleno okny a střešními světlíky. Členitý půdorys umožňuje odpočinek na dlážděných či zatravněných terasách. V celém rekonstruovaném objektu jsou použity kvalitní materiály a technologie – vinylové podlahy imitující beton, hliníková okna, keramické obklady, rekuperace, strukturovaná kabeláž. Každé podlaží má možnost samostatného měření energií. Propojení všech podlaží výtahem.

Lokalita:
V budoucnu čeká tuto oblast výrazná proměna v podobě nových developerských projektů a dopravního propojení (metro D). Snadná dopravní dostupnost městskou hromadnou dopravou. Placené parkování je možné přímo na náměstí Bratří Synků. Odpočinout si od náročného dne velkoměsta lze v nedalekých Havlíčkových sadech s dominantou Gröbeho vily a překrásným pohledem do Vršovic a Nuslí.

Vybavení a služby:
VZT s rekuperací
Klimatizace
Kuchyně německého výrobce Leicht se spotřebiči Siemens, celkem 3 kuchyně
Hliníková okna
Akustické prosklené příčky (útlum 39 dB)
Sanita Hansgrohe a Grohe
Bezfalcové „skryté“ dveře
Vinylové podlahy imitující beton, keramické obklady
Podlahové topení
Strukturovaná kabeláž CAT 5 / přípojka na optickou síť CETIN /, jednotlivá podlaží propojená optikou
EZS, kamerový systém
Systém centrálního klíče
Domovní přístupový systém
Osazená svítidla firmy ATEH
Zelené extenzivní střechy
Možnost samostatného měření energií každého podlaží
Výtah propojující všechny podlaží
Komín s unikátním přístupem do nitra na úrovni 3.NP skrz prosklené dveře

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30090
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    75 Kč za m² / měsíčně
  • Plocha k dispozici
    237 m²
  • Parkování
    Možnost zajištění 1 parkovacího místa.
  • PENB
    G
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.