Kanceláře, 1. patro

Exkluzivní kancelářské prostory k pronájmu v 1. patře unikátního multifunkčního domu z dílny architekta Stanislava Fialy, který se nachází v industriálním prostředí pražských Holešovic. Jedná se o architektonicky zajímavou stavbu, která nadchne nejednoho milovníka designu a kreativity. Dominantou interiéru, s nadstandardní výškou stropů 3,9 m, je asymetrické schodiště vedoucí skrze skleněnou fasádu pokračující až do zahrady vnitrobloku.

Lokalita:
Dům na rohu ulic Komunardů a Přístavní má velmi dobrou dopravní dostupnost – přímo před budovou se nachází tramvajové zastávky Dělnická a U Průhonu. Kompletní občanská vybavenost - potraviny, pekárny, bistra, kavárny, restaurace, lékárny a lékaři, ale také umělecká galerie, knihovna, multikulturní centrum či fitness centra. V pěším dosahu jsou mateřské a základní školy i gymnázium. Kousek od objektu je golfový driving range, blízko je též na oblíbenou cyklostezku podél Vltavy.

Vybavení a služby:
Klimatizace
Nadstandardní výška stropů: 3,9 m
Integrovaný audiosystém
Ozvučení
Vzduchotechnika
Svícení
Videozvonek
Alarm
Kamerový systém
Kabeláž
Nadstandardní zdvojená podlaha Origineel Chapel Parket
Velkoformátová fasádní okna
Možnost využití stávajícího vybavení
Sociální zázemí, sprchy, kuchyňka

Úklid kanceláře, využítí kopírky a Wi-Fi sítě jsou služby externích dodavatelů za 3 850 Kč za měsíc.

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.
 

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102017
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    162 Kč za m² / měsíčně
  • Plocha k dispozici
    108 m²
  • PENB
    C
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.