Kancelářské prostory

Kancelářské prostory k pronájmu na prestižní brněnské adrese v Masarykově čtvrti, v krásné zrekonstruované prvorepublikové vile se zachovalými původními prvky a možností parkování na vyhrazených parkovacích místech. Celá budova je obklopena rozsáhlou upravenou zahradou o rozloze 1 000 m2 s udržovaným trávníkem, osvětlením a vzrostlými stromy. V roce 2021 prošla kompletní rekonstrukcí.

Vila má celkem 2 nadzemní podlaží a 1 snížené přízemí. K pronájmu nabízíme prostory sníženého přízemí a celé 2. nadzemní podlaží. Přízemí má samostatný vchod ze zahrady a tvoří ho vstupní hala s chodbou, toaleta a 3 samostatné kanceláře z nichž je 1 průchozí. Za příplatek 1 500 Kč/měsíc možnost pronájmu 1 vyhrazeného parkovacího stání přímo na pozemku.

Měsíční nájemné za celé snížené přízemní patro činí 25.000 Kč/měsíc + fixní poplatky za služby a energie 8.000 Kč/měsíc. 

Lokalita: 
Budova se nachází v klidné vilové čtvrti s bohatou zelení. Jen pár minut chůze je vzdálena zastávka městské hromadné dopravy Lipová, kde jezdí také autobus, trolejbus i tramvaj. V okolí veškerá občanská vybavenost.

Vybavení a služby:
Rozsáhlá upravená zahrada
Alarm 
Kamerový systém
Rekuperace 
Kuchyň
Vlastní sociální zařízení
1 parkovací stání 

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100539
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    8 000 Kč měsíčně
  • Plocha k dispozici
    120 m²
  • Parkování
    Možnost pronájmu 1 vyhrazeného parkovacího místa.
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.