Byt, 2+kk

Luxusní nábřežní byt u Vltavy. Tento kompletně zařízený klimatizovaný designový byt s terasou a krásným výhledem na řeku leží v 1. patře bytového domu na poloostrově obklopeném dvěma rameny Vltavy. Budova je součástí nedávno vybudovaného obytného komplexu DOCK Marina Boulevard s 24/7 recepcí, ostrahou, parkováním a přístavem pro soukromé lodě v postupně revitalizované nábřežní čtvrti na pomezí Karlína a Libně. Plná občanská vybavenost je dostupná v blízkém okolí, v pěším dosahu se nachází stanice metra a zastávky tramvají Palmovka. Aktivní relaxaci umožnují Thomayerovy sady s Löwiteho mlýnem, golfové odpaliště a sportovní centra s tenisovými kurty. Kulturní scéna je zastoupena např. nedalekým Divadlem pod Palmovkou a galerií DOX.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a terasou s výhledem na Vltavu, ložnice s vestavěnými skříněmi, koupelna s velkým sprchovým koutem a toaletou a vstupní chodba s vestavěnými skříněmi.

Klimatizace, nadstandardní materiály, značkový nábytek, masivní dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba, vestavěné úložné prostory, elektricky ovládané předokenní žaluzie, centrální podlahové vytápění, pračka, sušička, kuchyň na míru, spotřebiče Siemens, myčka, indukční varná deska, audio systém, sklep, kolárna / kočárkárna, výtah, vstup do objektu na čip, kamerový systém. V ceně je zahrnuto garážové stání.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43706
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Záloha na společné služby a spotřebu energií 7000Kč/měs.
  • Podlahová plocha *
    60 m²
  • Terasa
    12 m²
  • Celková plocha
    72 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.