Byt, 3+kk

Nabízíme k pronájmu nadstandardně provedený, plně zařízený designový mezonetový byt se 2 koupelnami a lodžií, situovaný v 5., nejvyšším patře plně zrenovovaného secesního domu z r. 1911 se zachovanými původními architektonickými prvky. Budova stojí v klidné ulici v atraktivní části pražských Vršovic 3 minuty od náměstí Svatopluka Čecha, nedaleko Heroldových sadů a nákupního centra Eden. Lokalita v blízkém dosahu veškeré občanské vybavenosti, 3 minuty chůze od tramvajové zastávky Čechovo náměstí s přímým spojením ke stanicím metra Náměstí Míru, I. P. Pavlova a Karlovo náměstí (trasy A, B i C) a do centra - tramvaj č. 22 jede na Staré Město a Pražský hrad. V pěším dosahu se nachází "cool" ulice Krymská se spoustou kaváren, barů, bister, pekařství a kulturních zařízení, kterou New York Times označují za jednu z 12 nejoblíbenějších ulic v Evropě.

Ve spodní úrovni bytu se nachází obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, ložnice pro hosty / pracovna s vestavěnou skříní a přístupem do lodžie, dále koupelna s velkým sprchovým koutem a toaletou a otevřená vstupní chodba s vestavěnou skříní. Z obývacího pokoje vedou schody nahoru na malou galerii s vestavěnými úložnými prostory, dále je zde ložnice a druhá koupelna s vanou a toaletou. Obě ložnice jsou orientované do klidného uzavřeného vnitrobloku se vzrostlou zelení.

Klimatizace, dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné úložné prostory na míru, rozkládací pohovka, centrální vytápění, pračka se sušičkou, myčka, indukční varná deska, TV, videotelefon, sklep. K dispozici od 01.05.2024 (dle dohody možno i dříve).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42625
  • Měsíční nájemné
    44 900 Kč / 1 774 €
  • Poplatky za služby
    Záloha na společné služby, vytápění a spotřebu vody: 4600 Kč/měs. pro 1 osobu, 6000 Kč/měs. pro 2 osoby. Elektřina se platí zvlášť (převod na nájemce).
  • Podlahová plocha *
    72 m²
  • Lodžie
    4 m²
  • Celková plocha
    76 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • K dispozici od
    01.05.2024
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.