Byt, 1+kk

Nabízíme částečně zařízenou světlou garsoniéru situovanou ve druhém patře kompletně zrenovovaného činžovního domu s výtahem. Byt se nachází v dynamicky se rozvíjející části Prahy 9 – Vysočany, a to jen pár kroků od nákupního centra Fénix a stanice metra linky B - Vysočanská (s dojezdem na Václavské náměstí do 12 minut). V pěší dostupnosti je také park Podviní s lanovým centrem a cyklostezka vedoucí do centra města.

Byt se skládá z obývací části s plně vybavenou kuchyní značky Hanák (mikrovlnná trouba, myčka), velké koupelny se sprchovým koutem a toaletou a z předsíně se šatní skříní.

Vysoké stropy, velké okno směřující do klidného vnitrobloku, úložné prostory, na podlahách vinyl a dlažba, podlahové topení v koupelně, pračka, společná terasa v 5. patře, kamerový systém v budově. K dispozici sdílený sklep pro tři byty. Možnost pronájmu garážového stání v přilehlém parkovacím domě. Záloha na společné domovní služby, spotřebu vody a vytápění 1500Kč/měs. pro 1 osobu, 2000Kč/měs. pro 2 osoby. Elektřina bude převedena na nájemce. K dispozici od října 2022.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40198
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    30 m²
  • Parkování
    Možnost pronájmu garážového stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.